Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibe25

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négyszáz millió forintos Európai Uniós forrást nyert el az ipari automatizálással és tervezéssel foglalkozó Evopro Kft. városi buszcsalád kifejlesztésére. A komoly támogatási összegből egy előremutató buszcsalád fejlesztése van folyamatban, amibe most lehetőségünk…..
csibe25 2013.01.13 13:24:10
@franciakulcs: én nem emlékszem rá, hogy szóbahoztam volna bármelyik gyártó bármelyik buszát összehasonlítás képpen. De lehet, hogy rosszul emlékszem, és már szenilis vagyok :)
Az előttem szólóval egyetértek, hogy jobb lenne, ha csak egyféle adotok szerepelének, és akkor nem kéne magyarázkodni az eltérések miatt. Bár mivel itt még csak tervezési adatokról van szó nyilván érdeklődve várjuk a végeredményt, mely reméljük megvalósítja a célkitűzéseket.

@premium salmon: a villamosokat, vasúti járműveket nem keverném itt bele, végül is ez buszos poszt :) , és hát az egy "más világ". Nem rossz értelemben, csak más. Persze, ha kedvet érzel ezekről véleményt cserélni, nyugodtan keress meg privátban.
csibe25 2013.01.13 16:58:49
@franciakulcs: Ez olyan leköszönés féle volt, mint aki már nem akar többé visszajönni...
Nem éreztem volna, hogy megbántottál volna, és igyekeztem én sem bántani ami úgyí érzem sikerült is, csupán össszegezve 1 jótanácsot, amit nem muszály megfogadni: ha azt mondjuk, hogy 161 fő a csukúsnál, akkor a táblázatban lehetne az ülő/álló utasok számát ezzel összhangba hozni, elkerülve ezzel pár észrevételezést és problémázást. Bár megjegyzem, hogy ez csak nekem túnt fel :D De mindegy lépjünk túl ezen, az idő majd mindent igazol :)
Sok sikert a fejlesztéshez!
csibe25 2013.01.16 18:51:24
@BPO654: "A megrendelő dönti el hány ülő ill állóhely legyen egy adott járműben. Elővárosiban jobb a több ülő városiban a több álló hely. "
A képen vázolt üléselrendezésben lássuk be, nincsenek nagyon nagy lehetőségek az ülőhelyek számának növelésére. Elhangzott, hogy a "metrós" elrendezés a jármű szerkezeti sziládsága miatt szükséges.
A tavalyi év első hét hónapja után már láttuk, hogy gyászos lesz az év a forgalomba helyezett új buszok száma alapján. A végleges számok sajnos az akkor cikkünket igazolják. Magyarországon tavaly 51 darab, 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű, 9 személynél több utast…..