Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Kovács

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit is tájékozott olvasóink jól tudhatják, hogy Magyarország és/vagy a magyar kormány renoméja borzasztóan rossz külföldön. Mi magunk is évek óta foglalkozunk a jelenséggel, melyben a jogos kritikák teljesen hajmeresztő túlzásokkal keverednek; miközben az, hogy ennek a…..
Péter Kovács 2013.04.08 16:27:44
@Vidéki: Válasz a fasisztákra és nyilasokra vonatkozó megjegyzésére : a szerecsen mosdatva is szerecsen.
Kis hiján egy év kellett hozzá, de eldőlt: tegnap este a Magyar Televízió 1-es csatornáján a köztársasági elnök bejelentette, hogy aláírja az (általunk és mások által is bírált) Alaptörvény IV. módosítását. Ezzel eldőlni látszik a beiktatásakor általunk is…..
Péter Kovács 2013.03.14 11:40:29
@esefe: TiszteltEsefe !Ön egy bárdolatlan ember.Ezért a rám akasztott jelzőre nem válaszolok. De a Magyarország köztársaság elnöke elsősorban az ország népéhez kell hű legyen és ezt még Ön is megértheti.
2013. Igen, 2013-at írunk, és az iskola-államosítás második hónapja valami hajmeresztő sztorival indul. Nyíregyházán az iskolákból szedik össze a Klebelsberg Iskolafenntartó Központ helyi tankerületi irodáinak berendezését. Megérkezik az iskolába a siserehad, körülnéznek,…..
Péter Kovács 2013.02.02 16:06:00
@Kalmár Lajos: Jó ember eszénél van, ismeri egyáltalán a kommentelőket ? Csak vagdalkozik esztelenül." Bolond lukból bolond szél fúj." Az, hogy ön ész nélkül rajong Orbánért a maga dolga,de "jön még kutyára dér"
Az új jegybankelnök személyét firtató kérdésre Orbán Viktor azt válaszolta: "offshore-spekuláns" még egyszer nem lesz a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke. forrás: fidesz.hu Azért a világ boldogabbik felén be vannak szarva, hogy esetleg unortodoxia Szent Jobb fővezénylő…..