Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GáborÚT

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Az online ismerkedés természetes dologgá vált, mi több, egyre nagyobb arányban lesz belőlük tartós kapcsolat, ugyanakkor könnyen ráfázhatunk, ha nem vagyunk eléggé óvatosak. Az sem mindegy, mi hogyan mutatjuk meg magunkat. Nemrég írtunk arról, hogy egyre nagyobb teret nyernek…..
A Poynter.org értesülései szerint a Washington Post bloggert keres Style nevű életmód rovatához. Ebben még nincs semmi meglepő, manapság a nagy újságok mind rendelkeznek saját blogokkal, azokat meg nyilván írja valaki, és nem mindig az újságíró. Sokkal érdekesebb, milyen…..
Jobbegyenes A képzelet játéka 2013.01.28 12:55:06
Két magyart támadott meg egy hatfős szerb csoport a vajdasági Temerinben, egyikük súlyos sérülést szenvedett. A fiatalok egy szórakozóhelyről hazafelé tartva magyarul beszélgettek, amikor elhaladt mellettük egy hatfős csoport, amelynek tagjai hirtelen visszafordultak, és rájuk…..