Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibor121212

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok nő csúszik el ott a társkeresésben, hogy túl sok elvárása van a másik nem iránt, miközben végig sem gondolja, hogy ő mit tud nyújtani, hogy ő maga milyen. Vajon miért pont ő kellene egy álompasinak, aki után ezrek rohangálnak? Vajon mivel tudná megfogni, ha lenne is…..
Január végén Valentin napi Álomrandit ígértünk, Nektek csak jelentkeznetek kellett, mi pedig kiválasztottuk azt a szerencsés társkereső párunkat, akik egy fantasztikus napot tölthettek együtt a szerelmesek napján a Randivonal segítségével. Ismerd meg Erika és Péter…..
Tibor121212 2013.03.22 12:42:12
@Tomi from Space:
Ne viccelj már...mit kellett volna? Bungee jumping? Szörfözés Hawaii-n? Rally? Vetkőzős fiúk? Tűzoltó kocsin menni?
Valentin napról volt szó...egy igényes feltöltődős randi volt...ezt így kell. Ez így is majdnem kétkilós randi volt. Szóval biztos megérte...Én biztos nem költenék ennyit egy randira, de szerintem sokan mások se.
Kétféle reakciót vált ki az olvasóimból általában a tudatos társkeresés gondolata: van, akit felszabadít, hogy végre, ő is tehet valamit az Ügy érdekében, és nem szégyen nekiindulni, próbálkozni, válogatni. A másik csoport megdöbbenve “néz” rám: micsodaaaa? Hát nem az…..
Tibor121212 2013.02.09 20:29:03
@Der Milan:
Tudod olyan nagy a választék, hogy lubickolnak benne. Ugyanakkor meg kell érteni őket is, hogy nekik se könnyű a helyzetük. Ha nem mész a Nő után 10-en jelentkeznek a helyedre. Mivel megérzik a lehetőséget természetesen ki is élvezik...de a férfiaknál sem jobb a helyzet, mert ők meg rárepülnek mindenre ami mozog még.
Gyakorlatilag az egymás hülyítése folyik. Nagyon kevés nő tud tisztán látni miután naponta záporoznak a levelek a fiókjába. persze, hogy nem tudja kiválogatni melyik is jelenti neki az igazi érzelmeket. Ekkor megtörnek és elkezdenek többet hinni magukról mint ami valójában van. Én pontosan látom, hogy akik mellett elmegyek és elnézek mellettük nap mint nap az életben, olyan követelményeket támasztanak, hogy az nevetséges.
Namármost. Ez azt eredményezi, hogy akik valójában társat keresnek azok nem találnak egymásra...nem hibás ebben senki. De itt mutatkozik meg, hogy ki az aki saját gondolati tőkével rendelkezik és ki követő.
A nők azt gondolják soha nem lesz vége a kánaánnak és a számok törvénye alapján beesik egy olyan akire vártak...de mivel megszűnt a józan ítélőképesség ez nem tud létrejönni.
A férfiak pedig rákényszerülnek arra, hogy mindenkinek leveleket írogassanak, olyanoknak is, akinek normális esetben nem írna.
Mindkét félnek megvan a felelőssége ebben egyformán. De az egymás hülyítéséhez erősen hozzájárulnak azok a külső "segítségek" amiket lehet -jó tanácsokat- olvasni, hogy "10 trükk hogyan fogjunk pasit" és egyéb közhelyek, sablonok hibás értelmezése, belemagyarázása, a sunnyogásra történő felhívásokkal bezárólag.
De hát tudjuk a társkereső oldalnak sem az az érdeke, hogy mindenki megtalálja a társát...sőt :) Ezért ilyen a rendszer. Ezért kell, hogy a csajok szédüljenek a székben amikor feljelentkeznek és ezért jó a férfiaknak akik felelősség nélkül kezdeményezhetnek bárkinél...és ezért nem lesz sokaknak társa a társkereső oldalakon.