Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mókuci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
Mókuci 2017.04.07 02:09:07
@Visceroid: Mert se vele se nélküle ? A pénz az bezzeg nagyon is kellene.Majd meglátjátok mi lesz ha kiléptek.Egy biztos,hogy mi nem fogjuk azt itt megvárni ! Akkor majd a sok EU szkeptikus szépen megeheti egymást,mert semmi nem lesz Magyarországon. Akik valamit érnek és termelni képesek azok mint a hangya szétrúgott bolyból úgy menekülnek el innen. A XXI. században már nem lehetséges a rabszolgatartás,pedig ezek arra spekulálnak .Az itt maradó csókosokat az Orbán által milliomossá tett réteg nem fogja eltartani,ők is lelépnek.Na akkor majd lehet utálni az EU-t és a menekülteket ! Ezért van ez a szervezetten történő iskola elbutítás,a kórházak leamortizálása és a leszakadó rétegek halálba lehetetlenítése . A közmunka már a jövő elképzelése szerint van megszervezve.A kerítés nem a menekültek ellen van,hanem a menekülők itt tartása lesz hamarosan a funkciója :(((( Mert semmi kétség,a röghözkötést sem ússzátok meg :(((( Erre van szükségetek ?
Mókuci 2017.04.07 02:20:09
@helyén találta a szöget: Lehet ez felbujtás,de nem te vagy az egyetlen akinek ilyen vágyai vannak! Ha már a vágyainkért is visz a TEK,hát hamar kevés lesz a börtöneink kapacitása ! Mert nem kell ahhoz még csak baloldali beállítottságúnak sem lenni,hogy ezt a Gonosz elme roggyant Putyin csicskát szétszerelve képzelnénk magunk elé ! Csak azt csodálom,hogy akik még mindig rajonganak érte ,azok miért nem látják amit művel ?És ne gyertek nekem a feljelentéssel ! Mert arra itt az országban esély sincs !
Mókuci 2017.04.07 02:23:19
@Tisztességes Természettudomány: Ja spanok :)))))))))))))))))))))))))Menj orvoshoz !
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
Mókuci 2013.05.27 19:54:45
@hot-spot: Itt lenne szép ha feldobná a pacskert !
Mókuci 2013.05.27 19:55:38
@almodhi: Ja még vagy 2-3 napig.
Jóslatunkkal ellentétben mégsem lesz ingyenes a 65 éven felüliek gyorsvonati pótjegye, ennél egy sokkal unortodoxabb, mondhatni hungarikum megoldással rukkolt elő az NFM: "pótjegy-bérletet vezetnek be a 6 év alatti és a 65 év feletti utasok számára, havi 1500 forintért – ez tíz…..
Mókuci 2013.05.17 14:21:17
@Свобода:
Jellemző,olyan gyorsan kellett bevezetni a "nem áremelést",hogy az utaztató személyzetet sem volt idő tájékoztatni a szabályokról és a kedvezményezettekről. Jobb országokban ilyesmiért repül az egész vezetés.
A leghíresebb szerepének nevét sem tudja leírni, de szobrot állít Peter Falknak az V. kerületi Önkormányzat A Szent István körút és a Falk Miksa utca találkozásánál, ott ahol az etyeki tehenészet furgonja árulja a termelői tejet, hamarosan Peter Falk, ismertebb nevén Columbo…..
Mókuci 2013.03.15 18:01:34
Nincs meglepetés: Orbán Viktor Matolcsy Györgyöt jelölte a Magyar Nemzeti Bank élére. „Ez a legkevésbé kockázatos döntés” – indokolta a kinevezést, mi meg közben azon gondolkozunk, miféle kényszer vezeti a Fidesz kommunikációs stábját (illetve miniszterelnökét) arra, hogy…..
Mókuci 2013.03.01 22:34:16
@Nyrségi Trolls: Mi bajod Ronnal?Inkább most a Kövéréket figyeld,náluk a labda.