Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mogorva magorka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a fénykép készült ma dél körül, jött egy barát a parókia felől. Aki fotózott, így szólt: - Ez is megvan, még sincs este. Mire az arra járó nevetve: - És nem a kétfarkúak építették.  Bicske főterén hosszú évekig szeméttároló, esőbeálló és pad nélkül működött a megállópár. Sokaknak eszébe…..
  Hozzávetőleg 150 millió/év céges telekadót engedett el az "önállóságáról híres" Pálffy Károly polgármester  vezette testület a felcsúti polgármester kolléga érdekeltségének, miután az Bicskén 300 hektár belterületivé tett ingatlant szerzett meg. Mindezért a…..
Azt mondja egy régi haver a vonaton Bicske felé tartva, hogy jó idő van, gurulj el a Csabdi útra, nézd meg azt a nagy hírveréssel, tam-tam dobbal és bajuszpödréssel  beharangozott bicskei fejlesztést a menekülttáborral szemben. Milyen dátumok szerepelnek az építési…..
Tisztelt szerkesztőség! Továbbítom Önöknek az eon ügyfélszolgálatának küldött panaszlevelemet, ha gondolják személyes adataim törlésével nyugodtan jelntessék meg a blogon. Természetesen ha kapok válaszlevelet panaszomra, és igénylik, Önöknek is megküldöm majd.(Azt csak…..
T. Szerkesztő Úr!   Őszintén sajnálom az EoN szerelőit, akiket láttam pufajkában, sísapkára húzott védőkobakban fagyoskodni az emelőkosaras szerelőkocsikon! Sikerült megfejtenem, miért mínuszokban kell az oszlop és kábelcsereprogramot végrehajtani: az a csúcsértelmiségi,…..
T. Szerkesztő Úr! Nem tudom, rajtam kívül hány kertvárosi lakost bosszant módfelett az utóbbi hónapok gyakorlata. A régebbi időkben erősen szeles időkben gyakori volt az áramszünet, mert a laza szabadvezetékeket összefújta a szél.Megoldásnak kínálkozott a műanyag távtartó…..
A szír származású bicskei háziorvos a Magyar Rádió 180 perc című műsorának nyilatkozott hazája állapotáról. Mint ismeretes, Magyarországon élő szír orvoscsoporttal nemrégiben szíriai menekülttáborokban is dolgozott.      Részletek.... "Damaszkusz kilenc,…..
Találgatás és tartalom nélküli dobverést hagyjuk másra, mi maradjunk a tényeknél a Magyarországra érkező és menedéket kérő külföldiek számára humanitárius kötelezettségből, és a vonatkozó uniós irányelvekből fakadóan nyújtott különféle ellátások és…..
A bicskei civilek aláírásgyűjtést kezdeményeztek a bicskei menekülthelyzet rendezése érdekében.   Aki elektronikusan nem tud/nem akar aláírni, annak az állatorvosi rendelőben (Szent István út 5.) is lehetősége van személyes aláírásra.      Itt…..
Ma 18 óra 15 perckor, alig két órával ezelőtt egy gyermeküléses kerékpárral ismeretlen, huszonöt év körüli férfi érkezett a Bicskei Mentőállomás ablakaihoz.   Az ablakpárkányon nevelt petúniákat pakolni kezdte kerékpárja gyerekülésébe. Már a második ablaknál…..
A Nagy Károly Városi Könyvtár olvasójaként volt szerencsém összetalálkozni ezzel a dokumentummal. 1978. januárjában jelent meg a Fejér Megyei Hírlap cikke, ami az ezredfordulóra jósolva már húszezer lakosúra becsülte az akkor tienkétezres lélekszámú Bicske nagyközséget -…..
Bicskei Szó Csakazértis család 2013.03.14 23:16:29
Egyszerre vagyok dühös, frusztrált, elkeseredett. Mi ugyanis mától nem számítunk családnak a törvény betűje szerint. Család lehet a szerelmem a közös kisfiunkkal, én a két sajátommal, meg a picivel, de így, ahogy élünk öten, így nem lehetünk család. Hogy együtt neveljük…..
mogorva magorka 2013.03.15 19:27:42
@anyalizis: Azért nem kell elfelejteni az
anyagi vonzatot sem, papíron gyermekét
egyedül nevelő szülőként mindketten plusz
kedvezményekre jogosultak.
"Valaki mondja már el nekem, miért is kell építményadót fizetni egyáltalán???? Hiszen amiben lakunk, azt megvásároltuk/sokan építették, saját erőből tartjuk fenn az állagát, fizetjük a vele járó havi költségeket a saját fizetésünkből (Nincs költségtérítésünk - A…..
Bicske Csabdin élő polgármesterének újabb produkcióját, kampány-gegjét láthatjuk a Facebook-on. Maga elé ülteti a bicskei közmunkásokat és az Erzsébet Programról beszél nekik. A filmrészletben egyetlen közmunkás sem szólalhatott meg. Díszletként ülik körbe a polgármestert…..
mogorva magorka 2013.02.14 06:53:24
 Részletek...    A fémtörvény átalakítása helyett külön jogszabály rendezheti a fémfelvásárlás állami kézbe vételét. A büntető törvénykönyv módosításával pedig a terrorista bűncselekményekhez hasonlóan több évtizedes szabadságvesztést kockáztatnak…..
Tisztelt Polgármester Úr! Elnézést kérek, hogy levelemmel rabolom idejét, de muszáj önnek írnom, mert a városunkban a hóesés után, az utak, és a járdák állapota szerényen fogalmazva, kiakasztó volt! Felháborítónak tartom, hogy nincs gazdája a városnak, nincs, aki…..