Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labonte (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a Vezető Testület legújabb világossága?   Amennyiben érdekesnek találtad a posztot, nyomjál bátran egy LIKE-ot, mert fontos nekünk a visszajelzésed. ↓..
Szeptember 4., szerda „Közöttetek is lesznek hamis tanítók” (2Pét: 2:1)   Milyen módszereik vannak a hamis tanítóknak? Nagyon ravaszak. A hitehagyottak ’csendesen vezetik be’ bomlasztó eszméiket. A csempészekhez hasonlóan titokban tevékenykednek, szinte…..
labonte (törölt) 2013.09.06 22:56:00
@Johnny Joker: Csakhogy egy hónappal ezelőtt már volt egy feddésem és pont ugyanez a tanú súgott be aki észrevett.Jelentéktelen bűn miatt.Másnap jött hogy jelezzem a tanítómnak mert máskülönben viszi az ügyet a vének elé.Eggyáltalán nem volt szeretetteljes a viselkedése látszott rajta hogy nem segíteni akar,hanem lapátra tenni.Nem telt bele pár nap,már a vasárnapi összejövetel után két vén meglepetésszerűen hívott is a csontozónak nevezett kisterembe.Hát hadnemondjam nembántak velem valami kesztyűs kézzel semmi együttérzés vagy megbocsátás nem érződött rajtuk.Még a rendőrkapitányságon is kedvesebben bánnak az emberrel.Megfenyítettek hogyha így folytatom tovább nem fogok megkeresztelkedni stb stb.Kérdem én hogy akarják így hogy ketté váljon a gyülekezet hogyha nem segítik az újakat előrébb haladni.Azért ez a szeretetlenség megnyílvánulása elég elgondolkodtató nemde?Na majd meglátom milessz.
labonte (törölt) 2013.09.06 23:18:26
@Cogito.: De sok esetben ez nem működik korrekten ugyanis mivel már én is észrevettem hogy némelyek mivel a magasabb pozícióra pályáznak és pont ezért még át is gázolnak egymáson,csakhogy jónak látszanak a vének szemében.Valami nem tetszik nekik,máris köpnek a véneknek.Szerintem ez így nem korrekt.Még önfeláldozó szellem sincs mert amikor jött a háromnapos nyíregyházi nyári kongresszus,nem volt olyan testvér aki ingyen elvitt volna oda az autójával innen sátoraljaújhelyről.Persze jó pénzért meg szivesen elvitt.
Ez ügyben be kell menni és feljelentést tenni a helyi rendőrkapitányságon. A feljelentést jegyzőkönyvbe kell diktálni. A büntetőeljárás költségeit az állam előlegezi, ha elítélik a vádlott állja. *** Alulírott A. Lajos a következő feljelentést teszem: [itt a…..
labonte (törölt) 2013.07.25 10:16:30
@Johnny Joker: Köszi Johnny.
labonte (törölt) 2013.07.25 22:12:09
@sefatias: Igen és mivel a világi kapcsolataikat le kell hogy építsék,sokukat már csak a barátok elvesztésétől (kiközösítés) való félelem tart bent.
labonte (törölt) 2013.07.29 22:28:03
@Draven87: Ez így van Draven.Hisz csak menetelnek elcsigázottan.Nem látják a kiutat mivel nem nézhetnek a kulisszák mögé,és tulajdonképpen nem is mernek másfelé tekintgetni,mert attól félnek hogy elveszítik isten kegyét.De így tulajdonképpen felveszik a képmutatás álarcát,és valójában sohase bontakozhatnak ki teljesen hogy önmaguk lehessenek.Mert ugyebár Isten egyéneket teremtett,kit kit másmilyennek nem pedig sablonszerű gépeket.Ez így már rabság.