Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpeter

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update1: Ahogy azt többen megsejtették, ez egy terhességi teszt kiemelkedően hülye reklámja, amit a képre kattintva meg is nézhettek. A soroslást majd a nap végén tartunk, addig sajnos ülnek a nyakamon. Az éhesek még bírják ki egy kicsit!Update2: Ladies and gentlemen! The winner…..
szpeter 2009.03.18 10:45:58
Azt hittem, az ORFK sajtóosztálya már egyáltalán nem fog válaszolni a kérdéseimre, de egyszerűen csak türelmetlen voltam, hogy nyolc nap után már behisztiztem. Ma ugyanis, tíz nap elteltével megérkezett a válasz. Igazából nem is késve, hanem túl korán: ilyen esetekben az állami…..
AUTÓSKÁRTYA Fucker 2008.11.14 12:27:00
Különös perverzióm van: szeretem a Moszkvicsokat. Bár messze nem tökéletes autók, van jellemük, és az Aleko előtti korszakban akár szépnek is nevezhető járművek hagyták el a Leninszkaja Komszomol Autógyárat (leánykori nevén Moszkvai Kisautógyár). Jó tizenöt éve volt a…..
Elérkeztünk rövidke sorozatunk talán legszélesebb körben ismert darabjához. A Meglógtam a Ferrarival ugye mindenkinek megvolt már? Helyes. Akkor nincs is más hátra, kapjunk a kezünkbe egy finom, jéghideg sört, ejtsük vissza a homlokunkról napszemüvegeinket, és pattanjunk be…..
Ez a nap is a szokásos módon indul: House cseszegeti a jelöltjeit, és éppen azon szenvednek, hogy melyik esetet vállalják el, amikor House-ért jön a CIA, érdekes fordulat. Éppen csak arra van idő, hogy House bemondja a nyertes hetibeteg nevét, Foreman-re bízza az eset kivizsgálását…..
comment:com Hírek ebéd mellé 2008.09.22 12:00:00
Hajnalban megvolt az Emmy-díjkiosztó, semmivel sem volt jobb, vagy rosszabb az eddigieknél - tessék eldönteni, hogy ez jó vagy rossz hír-e. A John Adams 13 díjat vitt el (Emmy-csúcs), a Mad Men hatot, a Drót meg egyet sem, szégyen, gyalázat, abcúg Akadémia.Az American Idol új…..
szpeter 2008.09.22 12:28:30
Ezt kaptam az apósomtól titkolózós mosoly kíséretében (kötözködők kedvéért: a bal oldali tárgy).Ha kitalálod mi ez, a tiéd lehet! - mondta.Rágódtam rajta egy csomót, lassan körvonalazódott egy tuti tippem, meg egy halvány, bizonytalan. Amikor az első nem jött be,…..
szpeter 2008.03.09 22:13:20
A babakocsi kereke éppen egy jégbordának ütközött, miközben én görcsösen próbáltam egyensúlyomat megtartani. Miközben Rozi a pórázát rángatva elindult az éppen aktuális udvarlója felé, azon izgultam, hogy a másik kutyánk a lelkes látogatót el ne fogyassza. Öt élőlény…..
A közösségi szolgáltatások sikerének egyik alapja, hogy olyan célközönséget választanak maguknak, mely már egy létező, meglévő IRL közösség. Az egyetemisták pedig ilyenek. A KreditVadász.hu valójában azonban nem is arra a slampos feladatra vállalkozik, hogy virtuális…..