Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc_87

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!  Muszáj kiírnom a dühömet magamból. El sem hiszem, hogy ilyesmi megtörténik, főleg egy neves, nagy, komoly cégnél... Előzmények: 2012. szeptemberétől munkanélküli vagyok. Sok pályázatot elküldtem állásokra, stb. Amit egy becsületes munkanélküli megtesz azért,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ferenc_87 2013.01.12 17:10:45
@nyíregyházi betti: Az elég, hogy a fegyelmi kiállítása után körülbelül tizenkettő napra kaptam kézhez? S mi érdemlegeset mondhattam volna a tárgyalás folyamán? Úgy kb. semmit ami bizonyítható?

Vihetem én bíróság elé is, az Ő szava biztosan annyit ér, mint az enyém... Vagy fordítva.

Üdvözlégy a munkavállalók világában.
Ferenc_87 2013.01.13 11:03:52
@silkent: Gyanítom, hogy a biztonsági őrnek is le van/volt írva az, hogy mikor jogosult a fegyverhasználatra és mikor nem.

Legalábbis én így képzelem. S meddig tartott volna megkérdezni azt, hogy mi is van abban a nyomorult dobozban? Hitetlenkedés esetén meg szemrevételezni? Az időre hivatkozni nem ér, mert amíg ott óbékolt, addig mindezt megcselekedhette volna.

@nyíregyházi betti: A szakmám szinte mindegy is. A főnöknek nem az a feladata, hogy értsen a szakmához, arra megvannak az emberei, őt csak a bevétel érdekli.

Már tavaly látszott az, hogy januártól meg kell szabadulni pár embertől, s főnökünk kategorikusan kijelentette azt, hogy lehetőség szerint semmit sem fizet elbocsátáskor. Ennek (is) az előszele volt ezen fegyelmi cédula, jelen hó elején kategorikusan kijelentette azt, hogy lesz még folytatás, többen is felkészülhetnek rá, ő csak a megfelelő alkalomra vár.