Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Bódi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfiak tesztoszteron szintje az idő előrehaladásával fokozatosan csökken, ezzel párhuzamosan romlik a szervezet anabolikus képessége, nő a regenerációs idő, fogékonyabbak leszünk a betegségekre, mindemellett pedig a bőr is elveszíti rugalmasságát. Mindezek ellenére mindig akadnak olyanok, akik…..
Attila Bódi 2016.09.26 11:50:34
@agarik: ha viccelsz, akkor frankón ügyes troll vagy, de ha nem, akkor az baj. Én szemüveges vagyok, én is levenném ha egy body fotózásom lenne.
Egy speciális, kritikusokból, zenekarokból és olvasókból álló zsűri az iowai kilences második nagylemezét választotta a jelenlegi évszázad legjobb lemezének a Metal Hammer kiírásán. A 2001-ben megjelent korong, amely a zenekar eddigi legdurcább termése is lett, többek között…..
Attila Bódi 2016.07.22 08:32:11
Előzetes letartóztatásba került Tim Lambesis, az As I Lay Dying metalcore-zenekar énekese, amiért bérgyilkost próbált felfogadni felesége megöléséhez. Lambesis már állítólag egy ideje kereste a piszkos munka elvégzéséhez megfelelő személyt, csakhogy mikor talált is egyet,…..
Attila Bódi 2013.05.08 12:45:36
@TheRminator: Így van, kell a nézettség.. ilyen baromságot, ki kell emelni, hogy keresztény, mindenképp..

@_-_-_: milyen színteret, meg milyen faszfej zenekarok?
Ha létezik egyáltalán metalcore, akkor az AILD az egyik legjobb képviselője a műfajnak!

A zenekart ne keverjük már bele az énekes dolgába..
Nem meglepő a következő bejelentés ami néhány órával ezelőtt történt meg: új játék készül a Starbreeze studios alapítóiból létrehozott MachineGames csapattól a Bethesda Softworks égisze alatt! Ezzel a lendülettel gyorsan ki is törölhetjük a 2009-ben kiadott legutóbbi…..
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..