Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktoria Stift

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán emlékeztek még (nem volt olyan régen), hogy a Magyar Rádió riportere, Lantos Gábor útnak indult Európa északi felébe. Az első, erről szóló írásában megígérte, rendszeresen jelentkezik majd itt is, bemutatva kint élő magyarokat. Már itt is az első rész, melyben egy…..
Viktoria Stift 2013.01.11 09:27:04
@bpetya75: Szia! A konzultans munkaval kapcsolatban egy kis magyarazat. Nagyon nepszeru jelenseg Eszakon (en Svedorszagban elek) es ugy hiszem, Kriszti a coachning-ra gondolt. Elkepesztö, hogy itt az eleted minden egyes lepesevel kapcsolatos döntesedre kikerheted jo penzert egy ugynevezett coach segitseget. Letezik life coach, de tenyleg mindenfele teruleten: taplalkozasi coach, öltözködesi coach, edzesi coach, szemelyisegfejlesztö coach, magabiztossagot fejlesztö coach, hogyan valts munkat coach, levegöveteli coach:)

Az emberek eleg önallotlanok, ezert virulhat egy ilyen blöffszakma itt, na meg persze hajlandoak sulyos ezreket költeni mindenegyes tanacsert, amit az ember maga is ki tudna talalni jozan paraszti esszel.

Szerintem erröl van szo:)

Remelem segitettem,
Viki
Viktoria Stift 2013.01.11 09:59:42
@szerengeti: Sima ugy szerengeti! Nem erre gondolt az iro, de attol meg letezik mind a kettö, ez tagadhatatlan.

Velemenyem szerint pedig tenyleg önallotlanabbak, mint peldaul a magyarok. Es tenyleg nincsenek tisztaban alapvetö dolgokkal es egy kis tavaszi szellötöl megbetegszenek, es a legkisebb elterestöl is sokkot kapnak:)
Viktoria Stift 2013.01.11 10:18:54
@szerengeti: nyilvan masok. De nem is akarom tovabb huzni a vitat, arra gondoltam, hogy ha kihuznak a popsijuk alol a joletet, meg a kulönbözö facket szervezeteket es ersättning lehetösegeket, mindjart mas lenne a gyerek fekvese. Az emberek többsege nem is fogja fel, hogy a legtöbb orszagban nem ilyen a helyzet, es szivunk a kulönbözö hivatalokkal, ha el kell intezni valamit. Itt azok is kiszolgaloegysegek. Ök vannak a lakosokert es nem forditva, mint Magyarorszagon, hogy az okmanyirodaban tiszteletlenul is beszlehetnek veled. Sokat valtozott mar a helyzet otthon is pozitiv iranyba, az is teny.

Mindegy, ha itt elsz tudod miröl beszelek. A legtöbbjuknek gondja van Europa fövarosaival, hogy a többi földreszt ne is emlitsuk, es krimiken kivul mas könyvet nem is latsz a kezukben, mert nehezebb szöveget mar megeröltetö lenne elolvasni.