Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KVDBlog

83 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Példátlan filmkritikusi össztűz zúdult Zach Snyder új szuperhősmozijára a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalára (Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016). Nem állítjuk, hogy a film korszakos remekmű, de elsőre nem is tűnt annak a vállalhatatlanul gyenge alkotásnak, amelyet a rengeteg – és…..
Mondanom sem kell, miután 1995-ben Joel Schumacher vette kezébe a Batman-filmek irányítását, szinte teljesen lerombolta azt, amit előtte Tim Burton felépített. Ezután 8 évig nem is készült újabb Batman-film, és majdnem egy évtizeden keresztül az volt beégve a gondolatokba, hogy a Batman- filmek…..
  Bő két hónappal ezelőtt valahol ott hagytuk abba, hogy hősünk ugyan fellélegezhet, rendezője azonban a film végén eszkalációt ígért. Christopher Nolan három év múlva olyat tett a franchise-zal, amire tényleg kevesen számítottak. A sötét lovagot látva az az érzésünk, hogy az addig lesajnált…..
Az Öngyilkos Osztag Batman világának gonosztevőire fókuszált, a Sötét Lovag csak egy-egy jelenet mellékszereplőjeként tűnt föl. Bár voltak szórakoztató momentumai, a film sokkal többet is kihozhatott volna a koncepcióból és a karakterekből. Elevenítsük föl ezt a filmélményt Pavlics Tamás a…..
Batman Hungary 2016.10.31 13:23:44
Batman filmek Tim Burton rendezésében(1989-1992) Avagy térjünk vissza a klasszikus Batman filmekhez ezzel az átfogó írással, ami eredetileg a moviebarlang blogon jelent meg: A képregények szerves részét képezik a mostani popkultúrának. Ki ne hallott volna az igazságért küzdő, önfeláldozó és…..
...nagyszerű gyermekkorod volt! :)..
...mert Batman lenni!..
Batman Hungary Batman múzeum! 2016.10.10 11:11:20
A fotó a Warner Brothers klasszikus Batman filmek előtt tisztelgő kiállításán készült és a Tim Burton féle 1989-es Batman film alapján készült élethű viaszbábukat láthatod rajta...
Szerinted melyik színész áll legközelebb Alfred karakteréhez? Alan Napier, Michael Gough, Michael Caine, Sean Pertwee vagy Jeremiy Irons?..
Batman színészek időrendben és balról jobbra: Michael Keaton Val Kilmer George Clooney Christian Bale Ben Affleck Szerinted ki az Igazi Batman? U.I.: Nem sép, hogy a kép készítője kihagyta Adam Westet :(..
Batman: Meg fogunk halni! Superman: Gondolkodj pozitívan! Batman: ... Gyorsan fogunk meghalni!..
És még azt hitted az a kínos, amikor a nagyi minden héten megkérdezi, hogy mikor házasodtok már össze.....
A 2017-re várható Jutice league / Igazság Ligája film kulisszák mögött készült felvételeiből ollózott klipp - Fogadjátok szeretettel :)..
Batman Hungary..
Új nyereményjáték a Fantasmania.hu Online Játékbolttól! Ha szereted Batman-t, itt a lehetőséged két figura közül az egyiket vagy Batman képregényt nyerni a Fantasmania.hu online Játékbolt által szervezett játékban! Két nyertese lesz a játéknak: Az egyik választhat, hogy a Nolan-féle Sötét Lovag…..
Elérhető Magyarországon is a 12. Doktor (Peter Capaldi) új Szónikus Csavarhúzója! Ez a kiadás is fény- és hangeffektes, mint a korábbiak és hivatalos BBC licences termék, amit a fantasmania.hu kínálatában találtok meg, egy csomó más Doctor Who / Ki vagy Dokit termék között,…..
A hetekben új Bemutatótermet nyitott Fantasmania.hu Figura- Játékbolt nyereményjátékra invitál, amiben két nyereményt fognak kisorsolni: egy Batman figurát és egy Star Wars Clone figurát! Az új Fantasmania Bemutatóterem itt található: 1082 Budapest, Vajdahunyad u. 32.…..
A játékbolt Budapest szíveben, autóval és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen van.Javasolt tömegközlekedési eszközök:3-as metró (Corvin-negyed megálló)4-es 6-os villamos (Corvin-negyed megállótól)Bármely esetben csupán néhány perc sétára van a…..
A Játékbolt címe: Budapest, 1082 Vajdahunyad utca 32. (Corvin-negyed)..
Ki vagy, Doki? - netes randik meglepetései! forrás:joyreactor.com ..