Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisjakab

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
Kisjakab 2009.09.29 12:13:25
@mement: Ha már mindenképpen egy példát akarsz kiprovokálni, a barátom 200.000 Ft-t fizetett az autója javításáért, miután oldalról belerohant egy biciklis. Az autó állt. A bringás meg mondta, hogy bocs és eltekert.
Kisjakab 2009.09.29 12:24:20
@mement: A hazugságaidat megtarthatod magadnak. Feltehetőleg ezért a stílusért utál titeket az egész város. A bringás a király, mindenki más menjen a picsába. Kérdezzél körbe a munkahelyeden kinek mi a véleménye rólatok. A vitát részemről le is zárnám, nem szeretnék a Te szintedre süllyedni. Ha érvek helyett, csak ennyire futja, az elég elszomorító, de igazolja a lezüllött csöcselék jelzőt.
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Levélírónk csütörtök hajnal óta vár hiába a megrendelt sofőrre, az azóta sem érkezett meg. A nem tervezett köröket így taxival kellett megtennie, ennek pluszköltsége és a várakozás miatt felszámolt kártérítés elvi összege lassan 300.000 Ft-nál jár. De vajon hová lett a…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..