Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkander

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években az e-útdíj-rendszer kapcsán az embernek az az érzése támadt, hogy a jelenlegi kormányzat egyrészt valamiféle Szent Grálként tekint dologra, mely évről évre kihúzza majd a költségvetést a menetrendszerű slamasztikából, másrészt az állandó halogatás és…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Az amerikai óriásbolha tapsra ugrik. Az amerikai óriásbolha tapsra akkor is ugrik, ha kitépjük három lábát. Az amerikai óriásbolha nem ugrik tapsra, ha minden lábát kitépjük. Következtetés: az amerikai óriásbolha megsüketül, ha minden lábát kitépjük. Hát kábé ilyen a…..
szkander 2013.01.15 06:43:48
@A Látó: Uncsi ez az állandó devizahiteles téma...
Mondjátok már mit csinálnátok ti szerencsétlenek, ha a szerződések tényleg érvénytelenek lennének és forint kamattal szépen el kellene számolni az ítélethozatal napjával? Még így is jól jártatok!
szkander 2013.01.15 10:48:32
@A Látó: Természetesen nem Neked szólt nem tudom miért a Te hozzászólásodra, klikkeltem rá, ehhez nem kell elgondolkodjam. Magam is tisztában vagyok, hogy már nem a nokiás doboz a divat, hanem a bennfentes információ és a devizapiac.