Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tommy20

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főbb újdonságok A Developer csatorna mostantól developer néven fut. (Igen, kisbetűvel.) Ezzel párhuzamosan a Next is át lesz nevezve bétára. (Ez látszólag egy újabb felesleges marhaságnak tűnik, viszont nem az, mert nagyon sok felhasználót megzavart a nagybetűs Next jelzés. Azt…..
tommy20 2014.08.29 11:22:53
@Nekomajin: Csatlakoznák én is azokhoz akik sajnálnák ha nem írnál többet biztos vagyok benne hogy sok embernek köztük nekem is nagyon hasznosak és jók voltak amit leírtál köszi ezúton is.És ezért lenne nem hullhat szét magyarország egyetlen opera blogja mert viták vannak.
Döntött kanyar Y u no overtake? 2013.02.26 19:30:23
Az amerikai fanok többségének kedvenc céltábláját, a tandemet száműzték a Sprint Kupából; a kocsik legtöbbször össze-vissza táncolnak a legkisebb érintésre is. Előzni sem olyan egyszerű, mint tavaly, a kocsik kisebb előnyt szereznek szélárnyékban. Utóbbi elméletben…..
tommy20 2013.03.02 17:08:08
@Kordovaner: Kösziköszi;)
Egy röpke kormánymozdulat balra. Ahogy az előző napon, úgy ismét célba vette az alsó sávot, pedig akárcsak akkor, eleinte ezúttal sem tűnt jó ötletnek. Az évadnyitó nem pontszerző futam, a Sprint Unlimited 15. körében Kevin Harvick bő 24 órán belül már másodszor találta…..
Tudjátok, vannak az ilyen oldalak, mint a wikiHow, meg az About.com, ahol sok-sok semmitmondó útmutató mellett néha-néha belebotlasz egy-egy gondolatébresztő leírásba. Nemrég rátaláltam erre, és mivel elég szerteágazónak találtam, azonnal eszembe jutott, hogy kicsit rendszerezve…..
„…Mert a többinek már mindnek nekimentél…” A jó hangulat érdekében megint a Mint a villámból idéztem, és megint a csapatfőnök Tom Cruise-nak címzett „taktikai” tanácsát tolmácsoltam. :) Talán nem a legcélravezetőbb taktikai utasítás, amit egy csapatfőnök adhat, de…..
Eljött a nagy nap… Na, nem az, az sajnos még messzebb van. De azért mégiscsak holnap lesz az első alkalom, hogy 2013-ban pályára gördülnek az új kocsik. Ennek apropójából írtam meg ezt a rövid kis előzetest (oké, se rövid, se kicsi nem lett végül), hogy a mohó NASCAR-rajongó…..
tommy20 2013.01.10 20:43:29
@Atticvs: Szerintem is a ford meg a toyota a ford eleje meg aztán nagyon brutális.Hát igen nagyon kicsik a különbségek.Nagyon nézegették ott a hátsó terelőt most nem is tudom kinek a kocsija volt úgyhogy lehetnek még módosítások.
tommy20 2013.01.10 19:30:57
@Atticvs: Szia!Nekem működött a speed.com is köszönet érte.Sajnos nem tudtam végig nézni mindenesetre szerintem az új autók nagyon tutin néznek ki.És a blog is nagyon nagyon jó!!