Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timea024

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Nemzeti Alaptanterv egyik újítása, hogy kiemelt fejlesztési területnek tekinti a családi életre nevelést. Az általános kerettantervek kidolgozása után az Emberi Erőforrások Minisztériumi most társadalmi vitára bocsátotta a családi életre nevelés tantárgy…..
Ez egy kicsi történet bár semmi érdekes nicsen benne átlagos dolgok :P Még Januárban volt hogy végre össze tudtunk futni barátnőmel Anitával ^^ a Westendbe találkoztunk kicsit vásárolgatunk nézelödtünk beültünk egy pizzázoba és elbeszélgetünk jó pár órát TS és egyéb…..
Na újra itt vagyok most egy kicsit a Coming Out-omról mesélek :) .Tavaly "2012" áprilisban volt a nagy kő ledobása hát koppant is nagyot mint ne mondjak.Előtte kb 3-4x probálkoztam de annyira féltem oda áltam anyu mellé probáltam meg szólalni de nem jöt ki szó belőlem remegő lábal…..
Most egy kicsit a belső gondolatokról szeretnék beszélni ami szerintem az összes Transexuálist összeköt.Nálám és gondolom sok más TS-nél hasonló a helyzet ami az irigységből fakadt amikor meg látok egy lányt én bennem mint mtf irigység töltel hogy én mért nem vagyok olyan mint…..
Az én történetembe a Transexualitás 10-13 éves koromban kezdet nap fényre jönni amikor elkezdtem érezni hogy valami nem normális nálam mért tetszenek a női dolgok a ruhák a haj a smink hosszú körmök.Mért érdeklödik egy "fiú" ilyen dolgok irránt ? Meg kérdezni senkit nem mertem…..
A nevem Tímea vagy is majd egyszer lesz most még "férfiként élek" már a mennyire lehet ezt férfi életnek hívni amit műveltem eddigi életem alatt.Ezt a blogot azért csináltam hogy kicsit kiöntsem a lelkemet névtelenül mivel még nem Coming Out-oltam csak a szüleimnek és Celeb…..