Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bea Lászlófi Som

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LUCIFER A FÉNYHOZÓ szavai a magyarsághoz   Fenn lebegek a világ tengelyén, Aranyban mutatom nektek az utat, Fogjátok meg a kezem, Én vagyok a Szabadság, Én vagyok a magyar nép szava.   Kövessetek, érezzétek Kik vagytok ti valójában, Egy megtaposott elfeledett nép Pont mint én -…..
Bea Lászlófi Som 2017.07.08 10:38:18
@Berci08: Remélem! :-)
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
Bea Lászlófi Som 2013.01.12 16:43:34
@Atlantisz69:
Köszönöm kedves soraid és örömmel teszek eleget a meghívásnak! Zazumának már írtam is...
Ahogy a törökök mondták (vagy ilyesmi): Fényeskedjék Nektek a Nap! :-)
Bea Lászlófi Som 2013.01.17 18:00:29
@PepeSzeretiMikjobit!:
Ez már tavaly télen feltűnt. Nagyon korán jártam akkoriban dolgozni és azt vettem észre a buszmegállóban álldogálva, hogy pirkad. Hajnali negyed 7-kor, december 6-án. Előtte két nappal még semmi ilyesmit nem észleltem. A nappalok elvileg csak december 21-után kezdenek hosszabbodni, de már a hónap elején elindult a sötétség visszahúzódása. Az Idő pedig egyszerűen szétesett, iszonyú gyorsak telnek az órák és a szövedéke sem olyan, mint pl. 20 évvel ezelőtt. Olyan finom változások mennek bennünk végbe, amiket sokan nem vesznek észre a mindennapos mókuskerekezés közben - valljuk úgy nehéz is. Mi tényleg kivételezett helyzetben vagyunk mert kiléphettünk ebből a körforgásból. Mástól is hallottam hogy lelkileg rosszul érezte magát karácsony körül. Olvastam itt többeknél, hogy mennyire hitetlenek sok csatornázóval szemben. Ezt megértem, tényleg sokan próbálnak informáltabbnak tűnni a többieknél. Én vallom, akinek működik a szíve és ezáltal a belső hangját tisztán hallja, nem lehet félrevezetni. Remélem hasznos volt számodra amiket írtam. Szép napokat kívánok. :-)
Bea Lászlófi Som 2013.01.17 18:10:39
@PepeSzeretiMikjobit!:

Engedd meg, hogy reflektáljak az írásodra. Igen, elindult valami nálunk is - bár azt gondolom, az hogy ezt mi is látjuk annyit jelent, hogy most bukkant felszínre, valójában a dolgok már jó ideje érlelődtek a mélyben (vagy a magasban?) Örülök, hogy szóba hoztad Mátyás királyt. Jobban megismerve a munkásságát rájövünk, mennyire igaz a mondás: Meghalt Mátyás király, oda az igazság! Ahogy a magyar király eltűnt, elindultak a gyarmatosítók a világ minden tájára és népeket irtottak ki. Ha valaki beleássa magát a ma még alternatívnak mondott történelem kutatásba rájön, milyen fontos szerepe is van ebben az egész folyamatban ennek a mi magyar népünknek. A mi ébredésünk a többiekét is szolgálja és feltámadásunk másokét is elhozza majd!