Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinknyúl

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát hello világ, és sziasztok blog.hu-sok, leendő olvasók, kritikusok, miegymás. [Nagylevegő] Hát, a mai nappal akkor már azt is elmondhatom, hogy blogom van. Na persze, hazudnék, ha azt mondanám ez az első, de becsszóra ez lesz a legkedvesebb. Mert ez itt most az enyém, mert ez…..
Azzal kezdődött a reggel, hogy a teraszon leltem egy gazdátlan belépőkártyát... És azzal folytatódott, hogy lementem a recepcióra. Mire a helyemre értem ez várt a postafiókban:  Kétségtelen, hogy megérte ma felkelni.  És Nektek, hogy telt a napotok? ..
Tegnap este a Quimby alaposan összeszorította a szívem... A koncert egyébként egy volt a sok közül, csak alig-alig különbözött attól, amiket az elmúlt két-három évben csináltak, kivéve talán a szülinapi bulijukat (amin meg nem voltam ott, vááá...). A számok szokás szerint…..
"Apának sok-sok szeretettel..." Valahogy így kezdődik az a videó, amit a múlt hónapban elhunyt Schoep nevében készítettek rajongói gazdájának John Ungernek. Valahogy így... Azért írom ezt, mert azóta nem mertem megnézni, amikor először néztem, akkor pedig már az első pár…..
Mosoly indul:3. 2. 1. Az első versenyzőnk egy goldie, aki azt gondolja a víz is játék A ketteske a hátrafelé lépcsőző tünemény Aztán itt van nekünk ő, aki azt hiszi a fénylő pont egy veszélyes fenevad A következő őcukisága, aki azt hiszi az árnyékára, hogy…..
Ezt tette ma velünk a mosogató...De nem haragszunk rá, mert így legalább minden egyes mosogatás = egy zuhannyal. Ez pedig ebben a hőségben feelgood.:)) ..
Jajh, ha lenne annyi ujjam, ahányszor hallottam már, hogy nem a méret a lényeg... És akármilyen hihetetlen, az élet mindannyiszor bebizonyítja, hogy ez tényleg így van. Jó, nyilván nem arról a méretről lesz szó, de még így is érdemes maradnotok, mert becsszóra újabb…..
Elismerem: a halál egyáltalán nem tipikus feelgood-téma, pláne nem így szombat este. Kívéve így... Még mielőtt belekezdek, jöjjön egy vallomás. Bármilyen nevetséges is, hiszek az örök szerelemben. Hiszem, hogy ha két ember igazán egymásnak van teremtve, akkor nem foghat ki…..
Én tényleg úgy próbálok elszakadni az állatos történetektől... De nem megy. Valahogy, valamiért mostanában csak ilyeneket sodor elém a világháló. Egyébként ezen a mostani videón sokat agyaltam. Tudtam, hogy meg akarom veletek osztani, mert ezt nektek is látnotok kell, de…..
Feelgood Inc. Meghalt Schoep 2013.07.22 22:27:44
A jó kutyáknak is el kell mennie egyszer... Biztos ti is láttátok ezt a képet. Ami pár nap alatt több tízezer lájkot és megosztást szerzett a Facebookon, amit telefonon és ímélen küldözgettek egymásnak az emberek, mert annyira megható volt. Egy képet egy férfiről, aki idős,…..
pinknyúl 2013.07.24 08:45:28
@cicccccc: Köszi. Javítottam. Legyen szép napod.
pinknyúl 2013.07.25 17:10:40
@milkabögre: ha megnézed, ez egy több napos poszt, 22-ei. és itthon akkor a nagyobb helyeken lsd. index2, origo, hir24, 444, cink, nem volt róla szó. nyilván nem a teljes webre értettem (mert a huffpost-on, a yahoo-n én is láttam) amúgy hidd, el kerestem.
+1: nem tudom, te mit értesz másolás alatt, de a szöveg teljes egészében a sajátom. az alapinfó pedig schoep és john fb-oldaláról van.
Pont úgy alszik, mint a nagyok. :) ..
Feelgood Inc. A szeretet ereje 2013.07.12 17:31:36
Napi húbazze, visszaadtad a hitem az emberekben sztorim a változatosság kedvéért amerikai és még csak véletlenül sem állatos. Adva vagyon egy lányzó, név szerint Rachael Simmons, aki hiszem, teljesen átlagos és teljesen átlagos életet is élt egészen tegnapig, amikor is egy…..
Csak, hogy képben legyetek leírom a videóhoz tartozó alapvető információkat. A rókát még kölyökkorában egy embernek csak alig-alig nevezhető egyed felakasztotta a farkánál fogva egy hídra és sorsára hagyta. A videót készítő család mentette meg és neveli azóta is. Ilyen,…..
Ha már az előző posztban a barátokról volt szó... Oké, legyünk korrektek: az előző posztban egész konkrétan egy nembarátról volt szó, aki a kedves és szupercuki lényével sikeresen kiütött pár napra. Hiába minden, úgy éreztem kell néhány nap, amikor összepuzzle-özöm a…..
Pedig ébredés után már majdnem meggyőztem magam, hogy a hétfőt egyszer és mindenkorra elvesztettük... Mi mindannyian. Attól függetlenül, hogy egy ideje próbálok a lehető legpozitívabban állni a világ történéseihez, ez mégiscsak az a nap, amikor a hétvége után először kelsz…..
Küldeném mindenkinek, aki szereti. ..
Hogy reagálunk, amikor egy nehéz nap után hazaérve, dögmelegben, amikor csak a hűtőre és egy hideg italra várunk, a házunk falából egy pickup áll ki? Csak tippelek, de szerintem az nem kifejezés, hogy borzasztó idegesek lennénk. Ehhez képest a Georgiában élő George Williams…..
Feelgood Inc. Napom 2013.06.18 10:11:06
..
Ebbe a mostani videóba egy gyanútlan szombati szörfölésen botlottam. Még nem tudjátok, de az állatok a gyengéim... Kábé úgy vagyok velük, mint Gombóc Artúr a csokoládéjával: Gyakorlatilag minden típus jöhet, igen, még azok is, amik csúsznak-kúsznak-másznak, mert valahol…..
Amikor az első bejegyzésemen gondolkodtam, az jutott eszembe, hogy valami olyat illene választanom, ami tuti üt. Amit garantáltan visztek, mint a cukrot, ezért aztán le sem tagadom, állatokban gondolkodtam. Egy gigacuki, zabálnivaló bébikutyás-gyűjtésben mondjuk, vagy cicásban.…..