Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tenchi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk miért az alekoszok jutnak? Mennyire vicces már az egész, egy percig nem érződik rajta, hogy ez előre egyeztetve volt persze, de semmi kín, küzdelem, izzadságszag.    ..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.01.20 09:30:00
Itt az újabb buzizás-botrány: az ABC-n látható Nagy Ő jelenlegi főszereplője (a pasi, akiért a nők odáig vannak a képernyőn) egy bizonyos Juan Pablo Galavis nevű egykori labdarúgó azt bírta mondani, hogy e melegeknek semmi keresnivalójuk nincs a reality-műsorokban, mert perverz…..
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
Az évad egyik legkellemesebb meglepetése a kanadai-amerikai koprodukcióban készült Orphan Black, ami pont attól jó, hogy láthatóan nem volt rá sokkal több pénz, mint egy Hacktion-évadra, viszont a látványt egy kiválóan induló történettel, kiválóan megírt és eljátszott…..
Azt, hogy Timberlake kiváló előadó, tudtuk, és bár zenéjét nem szeretjük, de azt hallani, hogy jól tolja (Jimmy fia Krisztiént sem szeretjük és halljuk is hogy fos). A Saturday Night Live-ban ráadásul istenkirály vendég szokott lenni, mivel természetese komikus vénája van, vagy…..
Ha bárki azt hinné, a magyar kereskedelmi televízióknál van pitlákerebb testület az országban, hát nagyon téved, bát az előző évek cicaharcai (Pongó, Alekosz, meg a jó ég tudja, melyik percemberke miatt) felkészíthettek volna minket a legutóbbi skandalumra: az X-Faktor egyik…..
A Tv2 új sorozatának egyik legviccesebb jelenetet az volt, amikor a Bodza-klán (tudjuk, tudjuk), feje hatvanadik születésnapjára egy wellness-utalványt kapott a fiaitól Lorenzótól és Frenkitől (tudjuk, tudjuk), és ezt egy lengén öltözött nő hozta be a bugyijában. A csajt Larion…..