Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
2011 májusában hallgatott el a Radio Café, az egykori EstFM utódja, majd október 3-án elindult a Neston, a Café egykori vezető szerkesztőjének, Machán Frigyesnek (Nesta) az új online rádiója. A klasszikus rádiózástól eltérő módszerekkel, csupán a jó zene népszerűsítése…..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
Hallottunk már diplomás benzinkutasról és bár az egyetemet végzettek között is akad tapló ember, Andor minden valószínűség szerint nem egy túliskolázott kútkezelőzvel találkozott a minap. A többit már mesélje el nektek ő. Régóta felemás a kapcsolatom a Shell benzinkutakkal.…..