Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oskorilelet

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Viktor:    Te Viktor,  tudtad, hogy a székelyeknek van zászlójuk?  Mi lenne, ha én kurvára felháborodnék rajta, hogy van nekik olyan zászlóizéjük, te erre kitűzetnéd azzal a bajuszos marhával a parlamentetekre, mi még annál is jobban felháborodnánk, és…..
oskorilelet 2013.02.19 16:04:08
@maroz: Ezt írtad:
"Olyan jó nagy darab, sarkos, lehetőleg sorjás dávidcsillagra gondoltam, csilibe hempergetve. Plusz nekem egy kényelmes fotel, popcorn és kóla. Ja, és egy bélás, amit feldobálok, hogy a végére el tudjam dönteni valamilyen módszerrel, hogy akkor az, amit látok hiteles-e vagy sem.

És ha egyre kevesebben lesznek az országban, akik abban támogatnak engem, hogy "ezt ne!", akkor sajnos mást nem nagyon tudok neked tanácsolni, mint azt, hogy hordj magadnál állandóan egy tubus vazelint, hátha megengedik, hogy használd, bár engem meglepne, de azért jó az, ha valami eszköz van az ember kezében. Ha más már nem marad, hát legalább egy tubus vazelin."

Aki így beszél mások jelképeiről, aki így szól egy nőhöz, azzal nekem akkor sem lenne beszédem, ha amúgy szobatisztánk tartanám emberi, erkölcsi szempontból. De nem így van, igaza van szempontpuskának: hess.
oskorilelet 2013.02.19 18:59:38
@jotunder: érdeset!? A te rokonaid nyakában nem lógott mógen dóvid, amit ez a tetű provokátor most ebben az idézett szövegében összeszarozott? Mert az enyéimben igen, sőt az enyémben is lóg. Szégyelld magad jótündér, aki az egyik nap hanyatt esel az egyik szövegétől, a másik nap meg átkukucskálsz a másikon, hogy nem is érted. Fúj.
oskorilelet 2013.02.21 14:45:56
@HaKohen: Rendben. Persze már csak azért, mert az ocsmány beírásai miatt törölték marózt.
 Én azt javaslom, édes hazám, hogy büntetésképpen ne nevezzünk el róluk utcát.   Itt van például az ELTE BTK HÖK, akik talán készítettek egy listát, amelyben leírták, hogy kit sunáznának, akkor is, ha esetleg csúnya zsidó feje van, vagy ha egyiptológus. Az…..
oskorilelet 2013.02.21 12:21:41
@Pásztörperc: Igen, a szervezettségetek lenyűgöző - kellene nektek egy belső fórum, ahol beszélgethettek. Azért hadd jegyezzem meg hogy a párhuzamos poszt olyan semmitmondó, lehülyített általánosságoktól hemzsegő, érthetetlen szókatyvasz, hogy szükségetek lenne a beszélgetőfórumon túl valakire, aki tud magyarul.
oskorilelet 2013.02.21 12:49:49
@Pásztörperc: maradjunk abban, hogy nekem a poszt magyarságteljesítménye :)) is alacsony - de ezen sem veszünk össze. Viszont ha marózt azzal fogjátok pótolni, hogy olyan posztokat írtok, amikben nem írtok semmit, az legalább annyira biztató, mint amit kettes vetített előre: bármikor megőrülhet valaki közületek.
Kár, hogy van belső fórumotok, azt hittem valami remek dolgot találtam ki nektek.
oskorilelet 2013.02.21 13:36:31
@dr kíváncsivagyok: nem. De ha elolvasod az előzményeit, magad is ki tudod fejteni.
 „Különbség van abban, ha valaki az Úr és Lucifer viszonyát egyenrangú felek harcaként mutatja be, vagy Madách koncepciójának megfelelően Lucifer fölé helyezi az Urat.... Madáchnál és Vidnyánszkynál a világnak van normális, elrendelt működése és kerete. Ez pedig…..
oskorilelet 2013.01.24 14:20:06
Örülünk, Vincent? Polgármese 2013.01.22 23:08:21
Jacques-Louis igazi polgár volt. Egy távoli, de felettébb polgáriországban élt, polgári vadászbálokra járt, a Polgári Hírmondót olvasta.Esténként a Polgári Televízióból értesült a távoli ország polgárikormányának újabb és újabb jócselekedeteiről. Ez…..
oskorilelet 2013.01.23 07:47:01
oskorilelet 2013.01.23 08:46:21
@nerángass: még jó, hogy megvan mindegyik. Sőt több is. Élvezd gond nélkül, de attól még konzerv.
Az elmúlt év nagy felfedezettje számomra Pecznyík Pál. Lássuk hát, mi jut eszébe a karácsonyról! Pecznyík Pál: KARÁCSONY MA! Karácsony ma zajos készülés, csillogás. Zárt szívekben ma sem jöhet a Messiás! Karácsonyfát állít…..