Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lux et Veritas

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lux et Veritas A Brexitről 2016.06.25 14:19:46
Elsőként szögezzük le, hogy a kilépést pártolók győzelmével záródó brit népszavazás komoly csapás mind Európának, mind Magyarországnak. Előbbinek azért, mert fennáll a veszély az ország szétesésére (skót és észak-ír népszavazások bejelentése), csökken a világpiaci jelentősége, az európai…..
Kilenc éve, te jó ég, kilenc éve történt. A rendszerváltás utáni időszak talán legsúlyosabb mélypontjaként, jól kiszámított politikai nyerészkedés és máig vérlázító bendősoviniszta hangulatkeltés hatására a nemzet egyik fele a másik fele ellen szavazott. Azóta a sebek…..
Lux et Veritas 2013.12.06 13:08:33
@sixx:

Egy letünt rendszer szánalmas kis munkásőre vagy... nagy pofáraesés lesz, amikor végre rájössz, hogy ha a mostani kormányt egyszer le is váltják, a 2010-es mélyliberális országromboláshoz már nincs visszatérés.
Egy fiatalember vese transzplantációra vár 3 éve, sajnos eddig csak egy lehetséges alkalom volt, hogy transzplantációra kerüljön sor, de nem kapta meg a vesét. Kedves Praxisblog,     Ez a történet velünk történt meg...És minden szava igaz. Sajnos így trükköznek…..
Lux et Veritas 2013.11.22 22:36:06
@TamásD:

"Az említett adminisztrációs költséget nem is az adott klinika fizeti, hanem a Hungarotransplant nevű koordinációs szervezet intézi az európai szervezettel, tehát az adott intézetnek nincs anyagi előnye/hátránya ebből. Közvetve érdekeltek minél több beteget a listára tenni, hogy ne kullogjanak a régiós statisztikában."

Ennyi a lényeg. Egy nagyotmondó hülyegyerek megint írt valami nagyon okosat... A fiatalember folyamatos dialízise és kórházi kezelése sokkal többe kerül, mint az a szaros 480 euró, amit ráadásul nem is a kórház fizet.

Na az ilyen cikkek nem segítenek... Ugyanis lehet jókorát méltatlankodni, komcsizni/orbánviktorozni egyet, csak éppen a megoldáshoz nem jutunk közelebb.
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Lux et Veritas 2013.11.22 10:11:57
@tableno:

Olvasd tovább a cikket. Kiderül, hogy ez a verzió nem lehetséges. Szimplán azért, mert amiket mond: nem igazak.
Lux et Veritas 2013.11.22 10:13:33
@Alvarez:

Amióta Szilvásyval próbálták átjátszani a magyar titkosszolgálatokat Moszkvának... Lassan nyilvánosságra kerül a Szilvásy-dosszié, majd nézhetsz nagyokat :) Persze ha csak nem egy nosztalgiázó moszkovita vagy te is... ebben az esetben fájhat a szíved, hogy a haverok ezt is elk*rták.
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
Lux et Veritas 2013.11.02 02:11:46
@kishelyi:

"A román kormány szervez egy békemenetet a székelyek ellen és akkor eldől a létszámharc. Az autonómia ügyének még árthat is ez a megmozdulás."

Igazad van, inkább térdeljünk le, tátsuk nagyra szánkat, és várjuk alázatosan, hogy mikor csurran-cseppen valami a románok nemesebbik testrészeiből.

Végülis remekül bejött ez a stratégia az elmúlt 20 évben, nem igaz?... A kommentjeid alapján neked biztosan!
Oh, igen, az interjúalany felébredt szörnyű, lidérces, nyomasztó álmából. Kertész Imre és Iris Radisch beszélgetése döbbent visszatekintés. Mint azok a megrázó vallomások, amelyekben a szcientológia fogságából szabadulók hökkenten néznek magukra: Én? Ezek között? Ilyen…..
Lux et Veritas 2013.09.15 13:29:25
@bonzoltan:

Ezt nagyon rosszul gondolod. A probléma a zsidóság "kiválasztottság"-tudatában keresendő, mely a történelem során rendszerint összeütközésbe hozza őket más, a saját felsőbbrendűségük tudatában lévő népekkel és ideológiákkal.

A saját maguk felsőbbrendűségét hirdető embereket senki nem szereti, különösen más -- magukat felsőbbrendűnek gondoló -- emberek. Jézus Krisztus ettől a felsőbbrendűségtől, ettől a kiválasztottság-tudattól szabadította meg, reformálta meg a zsidó vallást, és tette igazán univerzális világvallássá az egyistenhitet.

Ezért gyűlölik a zsidók -- akár tudat alatt, vagy tudatosan -- 2000 éve engesztelhetetlenül a kereszténységet.

A holokauszt-ipar csak ennek a kiválasztottság-tudatnak az újabb tünete. Amelyet immár második pillérként kiegészíti a hagyományos genetikai kiválóságba és felsőbbrendűségbe vetett zsidó hitet, egy bűntudat-dimenziót is hozzáadva a kérdéshez.

Magyarul a hagyományos "mi vagyunk a kiválasztott nép, ezért nekünk mindent lehet, hiszen az egész világ célja a mi létezésünk" mellé bekerült érvként a "nekünk mindent szabad, hiszen a világ kárpótlással tartozik nekünk a holokauszt miatt" típusú gondolatmenet is.

Ettől a kettőtől kéne szabadulniuk a zsidóságnak, és máris túl tudnának lépni a saját árnyékukon...
Már gyerekként is állandóan maszturbáltam. Mindent magamba dugtam tíz éves koromtól kezdve, amit találtam, és alkalmasnak ítéltem arra, hogy élvezetet okozzon: gyertyát, különböző flakonok kupakjait. Ekkor kezdődött a fékevesztett élvezet. Még a macskával is megpróbáltam…..
Lux et Veritas 2013.09.10 22:35:05
@martono:

Azért nem kell egyből kiverni... valószínűleg egy hozzád hasonló kopasz sörhasú ürge van a vonal túloldalán, aki netes történetekre veri.
A nyári uborkaszezon előtti – talán utolsó – fellángolása  a magyar belpolitikai vitáknak az Európai Parlament „tényfeltáró” jelentéséhez kapcsolódik, melyet Rui Tavares portugál (zöld- illetve szabadságpárti) képviselő vezetésével dolgozott ki egy…..
Lux et Veritas Előszó 2013.01.10 00:12:20
Kedves leendő olvasóim, vitapartnereim, velem együtt gondolkodók! Hosszú ideje gyötör a belső kényszer, hogy közös gondolkodásunkhoz esetleg hozzájáruló gondolatfoszlányaimat, melyeket eddig kommentek, viták, töprengések során írtam ki magamból, valamelyest rendszerezettebb…..