Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pozitive Vibrations

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
Pozitive Vibrations 2015.03.09 21:07:28
@kosztarovics bácsi: ráadásul az emancipált nők jobban szopnak, mert szeretik a szexet és nem csak úgy ímmel-ámmal hagyják magukat, hogy ne legyen pofon.
Egy másik blogon a minap, komoly vita alakult ki arról, hogy az első randin fizessen e a férfi, vagy sem. A nők egy része hevesen ostorozta azokat a pasikat akik nem nyitják ki a pénztárcájukat az első találkozón. A smucig volt a leggyengébb jelző :-) Véleményem szerint nincs abban…..
A nemi erőszak mint témakör a hírhedté vált gólyatáborban történt bűncselekmény következtében ismételten az érdeklődés és viták fókuszába került. Az egyik kereskedelmi rádió "vicces" műsorvezetői jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy az ügy ne tűnjön azonnal…..
Pozitive Vibrations 2014.09.07 18:05:47
Tíz tanács férfiaknak, hogy nagyobb eséllyel elkerülhessék az erőszakolást.

1. Elsősorban agresszív, domináns férfiak erőszakolnak. Egy empatikusabb, barátságos férfi nyilvánvalóan kisebb eséllyel fog másokra támadni. Próbálj meg együttérzőbb, kedvesebb lenni. A szülők, pedagógusok felelőssége is kiemelkedő abban, hogy a nőket tisztelő, egyenrangú félnek tekintő fiúgyermekeket neveljenek.

2. Az erős fizikum kockázati tényező. Egy szanaszét gyúrt, nagy erőfölényben levő férfi könnyebben erőszakolja meg hölgyeket, hiszen könnyebben le tudja őket fogni. Ha úgy érzi, ön képes lenne megerőszakolni valakit, ne járjon konditerembe. A gyengébb fizikumú urak nagyobb eséllyel kerülhetik el az erőszakolást.

3. Ne éljen álomvilágban, kedves uram! Ne gondolja, hogy csak mások erőszakolnak nőket, míg önnel ez nem fordulhat elő. Az erőszak nem csak a diszkókban, hanem a hitvesi hálószobákban is előfordul.

4. Szórakozóhelyen semmiképpen ne adjon Ginával vagy más partidroggal kevert italokat a hölgyeknek. Ez nagyon hatásos módszer az erőszakolás elkerülésének.

5. Ne dőljön be a mentális tudatmódosításnak, uram. Amit a tévében, vagy pornófilmekben lát, nem feltétlenül felel meg a valóságnak, semmiképpen se higgye el, hogy a nem jelenthet igent is. Ne vegyen részt erőszakolós viccek terjesztésében sem. Ne erőszakoljon.

6. Kockázatosak a féktelen, vad bulik is. Ha úgy érzi, nem tudja kontrollálni magát, inkább hagyja el a helyszínt, mielőtt megerőszakol valakit.

7. A gyors kapcsolatok eleve problémásak, könnyen előfordulhat az is, hogy ön az alkohol hatására figyelmen kívül hagyja a hölgy egyértelmű visszautasítását. Néha úgy tűnhet önnek a szórakozóhelyen, hogy egy hölgy szeretne testi kapcsolatot létesíteni önnel, ám később a hölgy akár meg is gondolhatja magát. Ne erőszakolja meg! Beszélgessen vele, és az is előfordulhat, hogy romantikus kapcsolat alakul majd ki önök között, konszenzuális szexszel.

8. Ne kerüljön látótávolságon kívülre hölgypartnerével. Ha mások is vannak önök körül, kisebb eséllyel fogja megerőszakolni a hölgyet. Nagyon jó szokás amikor a fiatal férfiak figyelnek egymásra a bulikban, ügyelve arra, hogy a társaságból senki se erőszakoljon meg védtelen nőket.

9. Ne erőszakoljon! Inkább fusson el, bújjon el, zárja be magát a vécébe, üljön fel egy buszra és menjen haza.

10. Ne veszítse el a lélekjelenlétét. Végszükség esetén hányja össze magát, így nem lesz ideje megerőszakolni senkit, hiszen ki kell mosnia a ruháját.
Pozitive Vibrations 2014.09.07 18:47:21
@mellébreszéd: csak amikor kirámolják a házat, senki nem viccelődik rajta a rádióban, meg a rendőr se mondja azt, hogy hát ja, akinek ilyen szép a kiskertje, az ne csodálkozzon. És a betörőre se mondják, hogy hát jó ember, csak egyszer megbotlott. Vagy részeg volt, és nem tudja mit csinált. Vagy nem is úgy gondolta. Vagy hogy egyenesen te engedted be, és beleegyeztél, hogy kiraboljon, és nem lehet az ellenkezőjét bizonyítani.
Az talán vitathatatlan, hogy egy nőknek nem egy ideálképnek kell megfelelniük, pláne nem egy photoshop és divatvilág kreálta képnek, amit ma a média gyakran közvetít. Az is természetes, hogy a korral, gyerekszüléssel, fogyással, hízással a test változik, és nem lesz olyan, mint…..