Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BálNa!

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választások kapcsán az előző két posztunkban Somló Eszter és Turai Eszter írt arról, hogy vajon érdemes-e most vasárnap beülni a szavazófülkékbe. Egy olvasónk, Pőcze Borbála szerint van egy harmadik opciónk is: érvénytelenül szavazni. A továbbiakban az ő véleményét…..
BálNa! 2014.04.01 18:06:00
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
LittleHorse Köszöntő 2012.04.18 09:23:00
Szeretettel üdvözlök mindenkit az elnevezésben minden kreativitást nélkülöző oldalamon! Jah és persze köszönöm a blog.hu csapatának a lehetőséget, valamint a családomnak és mindenkinek, akik támogattak a döntésemben.Szerettem volna elkerülni az ehhez hasonló közhelyes…..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Nem elég, hogy a Nyugati pályaudvar melletti parkoló felszámolásával újabb parkolóhelyek szűnnek meg a már így is tarthatatlan állapotok közepette, de ráadásul helyükre egy kivételesen ízléstelen üvegpalota épül. Az önző, érzéketlen, öncélú építészet újabb…..
A kiállításpercek meghatározták a mérkőzést. Ha ennyit játszunkhátrányban, nem lehet megúszni a vereséget, mondta Ladányi Balázs az 1-5-ös magyar-dán után. Kiderül az is, mi hiányzik ahhoz, hogy az A csoporthoz tartozónak mondhassuk magunkat. "Hülyék voltunk, mert adtunk…..
Mielőtt mindenki riasztaná a felmosóembert a kép láttán, először tippeljetek: milyen állat ő? Lehet előkapni a google-t, meg a kis állathatározót, a biológiai albumról nem is beszélve. Azonban nem biztos, hogy simán megtaláljátok ám :)Kaján örömömben tapsikolva várom az…..
Szeszkó Fiatalkorom álma 2007.11.28 19:52:00
Életem egyik legkellemesebb emlékét éltem meg egy hete. Talán ezért indítottam a blogot, hogy ezt leírhassam - nem tudom.Arról van szó, hogy nagyon régen arra vágytam, hogy eljussak egyszer egy kurvajó videódiszkóba. Namost az én értelmezésem, meg ahogy a köztudatban a…..
Szeszkó Naná, hogy megéri! 2007.11.28 19:46:00
Mi a baj azzal, ha az ember csak arra vágyik, hogy teljes tudatvesztése legyen és másnap ne is kelljen szembesülnie azokkal az amúgy elég gáz dolgokkal, amit az éjszaka művelt?Lehet, hogy annyira rossz napod, heted vagy hónapod volt, hogy nincs szükséged arra, hogy beszégess valakivel,…..
Szeszkó Emlékekért? Vagy mi!? 2007.11.27 21:57:00
Nem akarok túl szentimentálisnak tűnni, de én azt mondom, hogy egy-egy buliban a lényeg (legalábbis az egyik lényeg, a többi lényegről még szó lesz), hogy minél több élményt szerezzen az ember, hogy másnap visszamehessen dolgozni, és munka közben egész nap azon vigyoroghasson,…..