Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ted E. Bear

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ízlelgessétek! (A képet és a címet a Star Wars hivatalos twitteroldalán tették közzé annyi kiegészítéssel, hogy befejezték a forgatást. Kezdődhet az utómunka. Ó, és elvileg az első előzetes is elkészült: hamarosan le is olvasztja a világhálót.) ..
Ted E. Bear 2014.11.06 18:20:40
A múltkori beetetés után végre felkerült némi érdemi anyag is a világhálóra minden idők egyik legjobban várt folytatásáról, méghozzá nem kis mennyiségben. A forgatási…..
A magyar ápolónő, aki japán démonnak képzeli magát. Ebből az alapötletből indul ki Ujj-Mészáros Károly első egész estés filmjének története, a főszerepben Balsai Mónikával (mellékszerepben pedig Molnár Piroskával és Szabó Győzővel). Ez pedig itt az első igazi…..
Filmbarátok Podcast #42 (2013. December) 211 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Glengarry Glen Ross -Másodpercenként 5 cm-Super-Jackass: The movie-Gilbert Grape-Minden héten háború-A 2013-as filmév A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (192 MB) 211…..
Mióta a Best Hollywood felhagyott a Studio Ghibli filmjei forgalmazásával - meg úgy általában a forgalmazói tevékenységével -, azóta hiába is várjuk, hogy a legendás animációs stúdió filmjei eljussanak a magyar mozikba. Így maradhattunk le például az Arrietty-ről is, és úgy…..
Vicces, hogy A nimfomániás már eddig is röhögve vitte a pálmát az év filmes marketingkampányainak képzeletbeli versenyében, és úgy tűnik, a buli még csak most indul be igazán: íme az őrület ötven árnyalata, avagy az első "klasszikus" előzetes Lars von Trier új filmjéhez,…..
aeon flux this is halloween! 2013.10.31 11:55:00
Pont idén kerül tizedik alkalommal megrendezésre haveri körben az éves Horrornite, épp ezért kicsit lóg az orrom, hogy a szokottal ellentétben nem ma, hanem csak néhány hét múlva tudom megtartani - olyan prózai okokból kifolyólag, hogy hamarosan költözünk, és a régi lakás már,…..
Idén tölti be 50. életévét a népszerű időutazó, és ugyan én utoljára akkor követtem a sorozatot, amikor még Tom Baker küzdött épületfaló óriásnövényekkel, és más nyalánkságokkal, ez az évfordulós trailer rendesen felkeltette az érdeklődésem. Meséljetek, honnan érdemes felvenni a fonalat? Mitől…..
Ted E. Bear 2013.10.20 12:16:54
@Kovács Erzsébet: Nem vagy egyedül. Rose az én szememben is nagy utálatnak örvend. Ezt a részt meg borzasztóan várom. Kiszabott David Tennant!
Alig több mint két hét múlva mi magunk is szembesülhetünk a tömegvonzás (hiányának) hátrányaival. Amíg az egyre rövidülő centit vágjuk, íme a film teljes zenéje Steven Price (Idegen arcok, Világvége) komponálásában. Hangzásából ítélve a Gravitáció 90 perce nem lesz…..
Az alábbi képet Justin Bieber posztolta az Instagramon, megjegyzés gyanánt pedig csak annyit írt, hogy "Robin?", mire az internetben máris légzési elégtelenségek léptek fel, szívverése felgyorsult, pupillái kitágultak, és az emberek rémülettel teli szemekkel kezdték el nézni az…..
Ted E. Bear 2013.09.14 08:42:28
Filmbarátok Podcast #35 (2013. Szeptember) 148 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Kick-Ass 2-A bűn éjszakája-Árnykép (Shutter)-Shop Stop 1-2-Köpök a sírodra (2010) -Elhagyott szoba -Horrorra Akadva 5 -A sas leszállt -Nicht nachmachen (Német áltudományos…..
A bűn éjszakája egy olyan "high concept"-re, azaz egy mondatban leírható ötletre alapul, melyet el kell fogadni ahhoz, hogy a film egyáltalán minimális esélyekkel indulhasson el a befogadás útján. Ez pediglen a következő: Amerikában 12 órán át a bűnözés minden válfaja szabad,…..
Ted E. Bear 2013.09.03 14:02:24
aeon flux mijazaki visszavonul 2013.09.01 15:50:00
Szomorú bejelentést tett ma Hosino Kodzsi, a Studo Ghibli elnöke: Mijazaki Hajao, a földkerekség egyik legnagyszerűbb és legeredetibb animációs filmrendezője leteszi a lantot. Utolsó filmje, The Wind Rises hat hete vezeti a japán bevételi listát, és a jelentések szerint ez a rendező…..
Miután tavaly az Etalon Film a trenddel szembemenve 11-lemezes Tarkovszkij-gyűjteménnyel és néhány olyan klasszikussal jelentkezett (pl. a Biciklitolvajok, a Róma, nyílt város), melyet nem volt rest "Művész Filmklub" nevű sorozatba szedni, az ilyen darabokra éhező közönség azóta is…..
Néhány hete már zengedeztem egy sort a Pixar eddigi talán legambiciózusabbnak tűnő munkájáról, ám a Disney Expón (a D23-on) leleplezett karakterrajzokat látva valószínűleg nem csak merész, de vicces darabbal lesz dolgunk, melyben egy 11 éves kislány érzelmei kelnek életre, és…..
Filmbarátok Podcast #33 (2013. Július) 148 perc Beszélgetnek: Gergő, freddyD Téma: -Tűzgyűrű (Pacific Rim)-Farkas-A vasöklű férfi-A ravasz, az agy, és a két füstölgő puskacső-Kamera által homályosan -211-es cella-Europa Report-Bus 174-D, a vámpírvadász A…..
Miután kiolvasta a brit író novelláskötetét, a Books of Bloodot, Stephen King azt nyilatkozta: "Látom a horror jövőjét, úgy hívják, hogy Clive Barker". Természetesen nem kell mindent beszopni, amit a világ leolvasottabb horrorírója állít, s Barker életpályája sem mondható…..
AZT A ROHADT! Készüljetek fel arra, hogy az elkövetkező két percben nem nagyon vesztek levegőt! ..
Néhány hete szomorúan konstatáltuk, hogy az év egyik legjobban várt filmje, minden idők egyik legjobb trilógiájának záródarabja sajnálatos módon elkerüli hazánkat. Tudjátok, mert vicces, mert friss, mert szokatlan, mert nincs benne megasztár, mert ügyesen keveri a műfajokat,…..
Ted E. Bear 2013.07.16 10:16:23
Filmbarátok Podcast #32 (2013. Július) 125 perc Beszélgetnek: DreamerInstinct, Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Szörny Egyetem-Evil Dead (2013)-Jane Eyre-Mielőtt felkel a nap-Mielőtt lemegy a nap-Hullajó (Braindead)-Csibefutam A felvétel itt letölthető mp3 formátumban ( 115…..
aeon flux kritika: sharknado (2013) 2013.07.13 17:00:00
Az már nem újdonság, hogy a premier közeledtével megugrik az adott filmmel kapcsolatos twitter-bejegyzések száma, de robbanni egyre ritkábban robban. Nem csoda, a kicsik és a nagyok, az olcsók és a drágák egyaránt szeretnek a komfortzónán belül maradni. Hiába a beharangozott nagy…..
Ha mond valamit az a cím, hogy Crazy Clown Time (vagy éppenséggel meghallgattad Lykke Li kedvéért a korábban kiszivárgott I'm Waiting Here című dalt, és maradtál Lynch kedvéért), akkor az a jó hírem van, hogy irány a Pitchfork, mert Lynch legújabb albuma immár streamelhető, és…..
Ted E. Bear 2013.07.09 11:42:47
@Kovács Erzsébet: Lesem is egy ideje, csak picit zavaros. Az angol Wiki-oldalán van diszkográfia, ami jónak is tűnik, de mellette megnézem a hivatalos weblapját, és ott kezdődnek a gondok. :D De ha a Wikis lista teljes, akkor az alapján majd nekiveselkedem a dolognak.
Ted E. Bear 2013.07.09 12:07:31
@Kovács Erzsébet: Rendben, köszönöm a segítséget!
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..