Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zitus79

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PA első számú célja, hogy panaszkodhasson. Ő semmiről nem tehet, mindenben ártatlan, nem is érti, min akadnak ki a hozzá közel állók. Ezerszer idézett mondat. A buliban a sarokban egyedül duzzog valaki. Te megkérded: "Mi a baj?" "Á, semmi, ne is törődj…..
zitus79 2013.12.17 18:08:10
Van némi igazság abban,hogy a múlt tehet róla.Ezzel egyetértett az orvosom.Az ilyen embernél történhetett olyan élmény gyermekkorába,mikor megbüntették vagy megfenyítették ,mikor nyíltan konfrontálódott,kiállt magáért.Ezért sem kell gyávának titulálni.
Nálam 16 évesen kezdődött ez a probléma.1996-ban a szüleim beírattak egy vidéki ipari szakmunkásképzőbe,ami nekem ránézésből ellenszenves volt.Ott megpecsételődött a sorsom.Amit írok nem újdonság senkinek.Szóval nem ritka eset.Elég sok ,,problémás" ,,zűrös" gyermek járt az osztályba.Azzal kezdték,hogy kikérték maguknak,hogy beszéljek velük mindig szépen,mint a légi utas kísérő,de ők beszélhetnek velem úgy,mint a kapcával.Akármit elkezdtem a szemükbe egyenesen mondani,végig sem hallgatták.Félelmetes hangerővel ordibáltak.A végén semmit nem mondtam a szemükbe.Akkoriban nagyon megviselt a félelmetes ordibálás.Persze azóta erősödtem lelkileg.A végén semmit nem mertem nekik szóvá tenni úgy túl ordítottak.A tanár nagyon helyeselte az osztály viselkedését.Miért kell velem szépen beszélni,ki a fene vagyok akivel szépen kell beszélni,de én attól legyek mindenkivel kedves.5 éven keresztül nyeltem.Betörtek,mint a lovat.A végén elveszítettem az akaratomat,és vissza kezdtem fejlődni lelkileg.Nem tudtam semmire nemet mondani,mert mindent erőszakkal követeltek,és én voltam gyáva. Aki elítéli,és gyávának tartja a konfliktuskerülő magatartást és a félénk embereket az gondolkozzon egy kicsit. Vannak barátaim,és vannak akik szeretnek.Ritka rendes a párom,és az anyósom.A gyerekek érdekeit tudom képviselni,ha nem is mindig ,de igyekszem.Rengeteget jártam pszihológushoz,és könyvekre költöttem,de csak részterületen tudtam fejlődni.
Időnként a médiában is felkapott téma, de a filmekből – és nagyon reméljük, hogy csak onnan! - már biztosan ismerheted a hatalmas napszemüveg mögött rejtőzködő reszketeg nőket, akik lépcsőn leeséstől kezdve az elbotlásig mindennel próbálják kimagyarázni kék-zöld…..