Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wizernes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A román, magyar és és cigány táncfolklór elemeit ötvöző Fricska táncegyüttes a britek legnépszerűbb tehetségkutatójában járt (ott, ahol az Attraction ugye nyert), és ha már ott voltak, négy igennel tovább is mentek, mert a zsűri tátott szájjal ohmygodozott a produkció…..
Hetek óta közbeszéd tárgya, mi olcsó a Belvárosban. Most megmutatjuk, mi az, ami igazán drága. Mert ha hiszed, ha nem, lehet urizálva kegyetlenkedni. A Bástya utcában 980 ezer forintért építettek rácsot egy transzformátorra, csak azért, hogy két, a környékbelieket egyébként nem…..
wizernes 2015.02.17 10:38:03
@oncogito:
Az emberi gonoszság és kapzsiság határtalan...
Úgy tűnik, gyárat építhet kis hazánkban a BMW, a Siemens részt vesz a Paksi Atomerőmű bővítésében, az Airbus nyerheti el a magyar helikopterbeszerzést, a Mercedes meg bővítésen gondolkodik.Mindenki megkapta, amit akart. Orbán elégedett lehet, komolyabb arcvesztés nélkül úszta…..
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..