Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnthonyStark

39 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cikk apropója, hogy pár napon belül kezdődik a sorozat harmadik évada Amerikában, így hát vettük a bátorságot hogy egy kis ízelítőt nyújtsunk nektek, miért is kéne elkezdeni a sorozatot, vagy a könyveket. Könyvben meg kell jegyeznem, imádtam. Három kötet, vámpírok, járvány, akció,…..
Nem, ha a filmben látható bármelyik gépfegyvert szorítják a fejemhez, akkor sem tudom megmagyarázni, hogy mifajta nem evilági entitás vitt rá, hogy megnézzem ezt a filmet... Az egyik ámerikai esti show-ban van egy rendkívül jó kezdeményezés, a sztárok olvassák fel a twitteren nekik címzett gonosz…..
Mivel kezd lecsengeni a "habzó száj" effektus az új szellemirtókkal kapcsolatban, elgondolkoztunk azon, hogy mely filmeket lehetne esetleg még teljesen feleslegesen leforgatni az ellenkező nem tagjaival.  Kis kitérőként azért a szellemírtók új részéről muszáj szót ejtenünk. Alapvetően a…..
Hamarosan folytatódik a fenti remekmű a History csatornán ámerikában. Így hát nem árt egy kis áttekintés a sorozatról azoknak, akik voltak olyan kis csacsik, hogy eddig nem nézték, és azoknak is, akik elkezdtek megfeledkezni arról, hogy a 4. évad nem fejeződött be a 10. résszel. Nagy a csend és a…..
A Breaking Bad által hagyott űrt betöltendő a fenti huncut fiatalember úgy gondolta, hogy megér egy misét - saját sorozatot ebben az esetben - a BB-ben megismert simlis, majdnem minden szar helyzetre reagálni képes ügyvéd. Milyen igaza lett...ezúton is köszönjük neki. Bár hazudnék, ha azt mondanám,…..
AnthonyStark 2016.08.15 17:55:25
@kmera: Öröm látni, hogy nem csak én vagyok ezzel így. :)
AnthonyStark 2016.08.15 17:56:04
@Bruti: Igen, a legapróbb kis jeleneteknek jelentősége van, öröm nézni mikor valami ennyire stílusos és előre megkomponált. :)
A sorozat lassan ismét aktuális lesz, hiszen már javában forog a Mayans, a Sons Of Anarchy spinoff sorozata. Most megpróbálom beleverni a konok fejetekbe, hogy miért is erősen ajánlott az eredeti széria megtekintése, természetesen szigorúan eredeti nyelven.  Porhanyós, szűz lányos éveim alatt még…..
Suicide Squad - Szeretve Mint elvakult képregény fan, próbáltam nem prekoncepciókkal beülni a filmre, bármennyire is vártam már kb. a bejelentése óta a végeredményt. A szereplőgárda több mint impozáns.Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto, és a mellékszerepekre is olyanokat szerződtettek, mint Joel…..
Bourne – Hát, ha feltétlenül muszáj...   Sosem voltam elkötelezett, és hatalmas rajongója a Bourne filmeknek. Patent kis sorozat volt az első három rész, élvezettel tudom megnézni még manapság is. Pont. Greengrass és Damon most újrázott egyet, mert, ahogy ők nyilatkozták "ennek a forgatókönyvnek…..
Este 0:13 perc, nyugati. Libabőr. Libabőrös vagyok az EB kezdete óta. Ha bekapcsolom a tévét és meglátom valamelyik meccsét a válogatottnak, vagy ha elkapom az éjjel-nappali közértben a rádióban felcsendülő híreket a meccseinkről. Libabőrös vagyok most már az utcán sétálva is. Ezt érte el ez a…..
Azt mondják az okosok, hogy előbb mindig más hibájából próbálj tanulni és ne a sajátodból. Nos, itt egy inverz útikalauz azoknak akik Rómába készülnek. Elmeséljük mit ne csinálj úgy, ahogy mi, ha egy tartalmas és élvezetes kirándulást szeretnél az "örök város"-ban. Hogy ne kelljen túl sokat olvasni,…..
Vannak örök érvényű igazságok a világban. A fű a nap felé terem a földön, a papok szeretik a kisfiúkat, és a cikk írója imádja a westerneket. Szóval elég nagy előnnyel indult a Csontok és skalpok, hiszen manapság nem vagyok elkényeztetve a műfaj szerelmeseként. Megmondom őszintén, úgy futottam…..
Vége az utóbbi évek részemről egyik legeredetibbnek tartott, és legmegfogóbb sorozatának. Az alábbiakban próbáltam néhány apró jellemzőjét bemutatni, ami talán arra sarkallja az emberfiát, hogy nekiugorjon négyévadnyi coolságnak. (igen-igen, támadjatok nyelvtan nácik) Kezdjük azzal, hogy szerintem…..
Hans Zimmer. Piszkosul elfogult vagyok a fenti úriemberrel. Pont. Számomra azon kevés zenészek egyike, aki kétség kívül a non plus ultra kategóriába esik, a hitetetlen pályafutása pedig 30 éve tart. (És reméljük még nagyon sokáig örvendeztet meg minket a szerzeményeivel). Hans Zimmert nem hiszem…..
Megmondom őszintén, elég rendesen rosáltam a filmtől. Bár többnyire kedvelem Favreau munkásságát, voltak mellényúlásai az évek során... Plusz egy olyan maradi pöcsnek, mint én, elég nehéz elfogadni a CGI és hasonló technikák térnyerését a filmekben, a 3-d technológiáról nem is beszélve...Az emberek…..
Creed - Régóta dédelgetett kritika Minden valamirevaló filmőrült tud legalább egy boksztémájú filmet mondani a rengeteg hollywoodi produkció közül. Volt néhány olyan, ami bekerült a filmek panteonjába. Ezen filmek vélhetően nem készültek volna el, ha nincs a Rocky sikere 1976-ban. Mint végtelenül…..
Nem hittem volna, hogy az első évad által olimposzi magasságokba emelt lécet sikerül-e még magasabbra tennie az alkotóknak, de mint enyhén képregény fetisiszta, bátran kijelenthetem, hogy sikerült, és akárcsak az első évadnál, olykor azon kaptam magamat, hogy szájtátva bámulom kedvenc vakegér…..
Először is, azt hiszem elég nagy rajongónak mondhatom magamat, ha a Vasember téma kerül szóba. De. A vadi új előzetes, ami vélhetően a két hónap múlva esedékes premier előtti masszív reklámhadjáratot hivatott elindítani, nem győzött meg maradéktalanul bennünket. Ez alapján…..
A mai éjszaka folyamán volt szerencsénk megtekinteni Jin_Ke kollégával az új Die Hard filmet. Előre leszögeznénk, mindketten nagy rajongói vagyunk a sorozatnak, akárcsak az összes megmaradt Hollywood-i idősödő, kihalófélben lévő badass arc akciósztárnak, és azok…..
AnthonyStark 2013.03.06 12:06:33
@doggfather: na ugye, hogy ugye? :) botrány amit műveltek ezzel a franchise-al...
A mai születésnaposunk John Travolta. Innen is Boldog Születésnapot kívánunk, mindenki Sean Archerének. Talán egyszer ő is forgat majd nálunk egy olyan sikeres, és jó filmet mint Bruce Willis. He-He-He A pályafutását elnézve igazán nagy filmekben játszhatott, ráadásul ezek a…..
Pénz beszél, kutyaszar táncol, ezt a mondatot betanulták már Hollywood-ban. Ez igaz, ha a bevételt nézzük és igaz ez, ha a befektetett gyártási költséget nézzük. A lenti filmek nagy részének sikere egyszerűnek tűnik, sok pénzt költesz rá, sok pénz jön vissza.Ma azokat a…..
Mozivandál Bejelentkezés 2013.02.07 13:13:54
A pillanatnyilag alábbhagyott lendület csak átmeneti, holnaptól ismét új posztokkal támadunk, csak sajnos a 18 éves szűz kapcsán felmerült pszichiátriai kezelésem kicsit elhúzódik, a többiek pedig a sarokban hümmögve számolnak vissza a Die Hard 4 premierig... ..
Ha már kimaradt a Super Bowl összeállításunkból az új trailer, szentelünk egy teljes bejegyzést a nyáron (nálunk Június 13.) mozikba kerülő, J.J. "hollywoodújliebling-je" Abrams féle Star Trek-nek. Jómagam soha nem voltam Star Trek rajongó, így nálam talán megbocsájtható, hogy…..
A korábban beígért Trailerekkel megérkeztünk, frissek, ropogósak, akárcsak a 49ers égése...he,he,he.Jók lettek, bár ezek az előzetesek ritkán mutatnak valami nagyot és újat az eddigiekhez képest, körülbelül mintha latex ruhán keresztül nyalogathatnánk Beyonce testét... Iron…..
Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjszaka rendezik meg Amerikában az idei NFL döntőt, mely a világ egyik legnézettebb sporteseménye.A döntő nem csak a sportfanoknak biztosít kellemes szórakozást, hiszen ilyenkor félidőben elszabadulnak az egész évben spórolt…..
AnthonyStark 2013.01.31 12:39:47
@joska61: meg a curling :D engem magával ragad az amerikai foci, imádom az európait is, de az NFL tisztább, férfiasabb, és ha valaki ráérez a játék szépségére, nem tud lekattanni róla. :-)
Az európai fociban nekem már túl sok a primadonna. :/
AnthonyStark 2013.02.02 19:44:14
@pszichonauta:
* egyik, mint ahogy írtam is.
Másfelől pedig a 2012-es Super Bowl-t világszerte közel 170 millióan látták, úgyhogy szerintem megérdemli a világ egyik legnézettebb jelzőjét.
AnthonyStark 2013.02.02 20:30:30
@pszichonauta: Hát, igen, ahhoz semmi sem hasonlítható, meg az olimpiához.
Bár az NFL vezetősége is érzi, hogy ebből több is lehetne, nem véletlenül hozzák át évente 1 meccsre a "bulit" Angliába. :)
Mindenkinek megvannak a maga kedvenc színészei, nincs ez másként Hollywood vezetőivel sem. Nem véletlenül vannak olyan színészek, akik nagyjából azt csinálhatnak, amit csak akarnak, mert a két legfontosabb közönség feltétel nélkül imádja, a mozi fanatikusok, és a szakma is. A…..
AnthonyStark 2013.02.02 00:04:35
@REMY: az első, és még talán a második rész jó volt, de harmadik valahogy nem ült nálam annyira, de ettől függetlenül azon is röhögtem eleget :) csak ott már voltak kellemetlen pillanatok nekem.
Idén a Last Vegas című filmet várom tőlük, az jónak tűnik, De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline, Morgan Freeman...együtt, egy vígjátékban.