Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kövi Tibor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétszer is visszakérdeztem, mikor hívtak, hogy tesztelnem kéne a Honor-t. Nem mintha olyan bonyolult lenne, de lévén, hogy sose hallottam még róla, így először ösztönösen azt hittem, valamit félrehallok. Honor? Mindkét telefon masszív dobozban pihen, amihez kis tájékoztató és…..
Kövi Tibor 2015.02.13 17:52:15
@Altaïr: Igen, csak éppen ez nem dual stand-by, hanem dual active. Azaz folyamatosan elérhető mindkét kártya.
Kövi Tibor 2015.02.13 17:59:37
@Bage Greu: Altair jól leírta a dual stand-by készülék működését, csakhogy ez már dual active. Azaz egyszerre két hívást is tud kezelni.
E-könyv olvasók Pimp my 'White! 2013.01.08 00:02:34
Intro regéltünk már sokat az Amazon "most wanted" olvasójáról (tényleg így aposztrofálják, és nem teljesen véletlenül), ami tényleg annyira jól sikerült, hogy K3-ról upgradeltem rá, és nagyjából így is marad, bár szeretett K3-asomat továbbra is őrzöm. Pedig nem triviális…..
Kövi Tibor 2013.01.09 11:12:04
@hanog: Rosszul írtam: a JBPatchben a firmwire frissítése után eltűnnek a mentések. Ezzel nem tudtam mit kezdeni.
Viszont ha csatlakoztatom a PW-t a számítógéphez, az eszköz odp\jbpatch mappájában átírva a text fájlokat és ezeket elmentve, majd miután a PW lecsatlakoztattam és frissítettem a firmwire-t megmaradnak a beállítások.
Azaz a módosításokhoz kénytelen voltam számítógépet igénybe venni. Sajnos az elválasztás még így sem működik, de itt lehet, hogy a formátummal van a gond (Amazonról töltöttem le próbaképpen egy sample könyvet). Ha lesz időm, kipróbálom más formátumokkal is.