Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A sokadik Zoli

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Facebook-csoportban megint szóba került a szoftverlopás témája. A leggyakoribb érvek a beírók részéről: Ha lemásolok egy szoftvert az eredeti nem tűnik el a tulajdonostól Nem okozok vele kárt Te soha nem töltöttél le semmit feketén? Na akkor szépen sorban: Való igaz, hogy a másolat…..
A sokadik Zoli 2016.07.10 17:25:50
@nincs_nick:
"Elmesélnéd nekem, hogyan okoz kárt valami neked, ha nem tűnik el tőled és aki lemásolja, az soha a büdös életbe nem fizetne érte egyébként?"

Ha soha a büdös életbe nem fizetnél érte, akkor nincs is rá szükséged. Akkor meg miért másolod le és használod illegálisan?
Kívánom, hogy legyen egy korszakalkotó ötleted, amiből más csinál pénzt. Remélem akkor is ilyen megértő leszel, hisz az eredeti ötlet nálad is ott maradt a fejedben...
A képen látható hölgyet Edona Jamesnek hívják, egykori aktmodell/prosti/pornószínésznő, akit férfiből műtöttek át nővé, és most az Adam Sucht Eva című német reality egyik szereplője, amit a VH1-ról Dating Naked címen ismerhetünk, és arról szól, hogy egy egzotikus,…..
TComment Így neveljünk barmot 2014.03.26 06:15:00
Létezik egy dolog, ami ha nincs, akkor bunkó vagy, ellenben ha túlzásba viszed, akkor is bunkó vagy. Előzékenységnek hívják és így irtják ki a kezdőkből. Azonos című írásunk kommentposztja...
A sokadik Zoli 2014.03.27 06:45:14
@ezeröcsi: "Bementem egy sávot, még jó messze tőlük, aztán szépen beengedtem mindenkit, aki csak később akart sávot váltani"

Zippzár elvről hallottál? De abból sincs tragédia, ha kivárja a buszt aki bealudt. Legalábbis kisebb rossz mint megakasztani mindkét sávot.

Ami a cikket illeti konkrétan szabálysértésre kényszerítette az oktató a tanulót. Másrészről utálom azokat akik értelmetlenül mondanak le az elsőbbségükről. Bele kell nézni a tükörbe, azért van. Ha egy autó jön mögöttem, kibírja a bringás is, ha megadja az elsőbbséget. De ha feltorlódva 30-cal halad a sor soha át nem megy, ha nem engedik el. Na ilyenkor kell elvenni a gázt, integetni stb. De ha kérhetném ne kelljen már kiszállnom átkísérni, hogy felfogja, átengedem.
Kedves Mindenki!   Az alábbi kellemetlenségeket tapasztalom egy multinál (név és helység nélkül), és azt szeretném tudni, hogy ezek jogilag mennyire vannak rendben a jelenlegi munkajogi kiskapuk fergetegében is, a válaszok tudom eléggé bonyolultak, hozzáértők segítségét…..
A sokadik Zoli 2014.02.24 22:43:06
@HgGina:
Lehet, hogy a foci válogatottban is azok vannak akik jól töltötték ki a tesztet? Mennyi volt az utolsó Hollandia - Magyarország eredménye?
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
A sokadik Zoli 2014.01.11 18:57:28
@Galván_Tivadar:

Abszolút igazad van.

128 km/h sebességgel ütközöl vele.
Ez az akadály szempontjából nézve körülbelül olyan, mintha egy emeletes lakóház 21. emeletéről esett volna le (64 méterről).

Ez olyan mintha az akadály gyalogos lenne. De ha az az akadály egy teherautó megpakolva akkor hány m alatt fog 0-ra lassulni a 128 km/h-val közlekedő autó? Az hány G és kinek a belső szervei bírják ki leszakadás nélkül? Vagy el lehet gondolkozni, hogy hány kiló egy szarvas és kinek a szélvédője, utána az arca bírja ki az agancsát. Tőle aztán lehet KRESZ tudást meg jogsit számonkérni...
A sokadik Zoli 2014.01.11 19:03:16
@Nancsi:
Az a baj, hogy visz magával még párat. Láttam rá példát. Sőt csak az felelőtlen tetű úszta meg karcolásokkal amelyik vezetett.
A sokadik Zoli 2014.01.11 19:05:52
@A sokadik Zoli:
Azt elfelejtettem írni, hogy nem a lámpaoszlop hajtott gyorsan, és nem is az utasok.
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
A sokadik Zoli 2012.08.24 22:29:07
@Georg1979: Ha neked nem tűnik fel, hogy az autópályán meg kell állni vagy az, hogy már csak gyökkettővel haladsz akkor meg is érdemled. Amíg nem volt Megyeri híd szinte mindennap játszottuk ezt a félrehúzódósdit a Szentendrei úton. Már csak kamera kell a mentőbe aztán az objektív felelősség alapján lehet küldeni a csekket a birkáknak. Nem hőbörögni kell mert lehet, hogy egyszer pont neked lenne fontos, hogy időben érkezzen a segítség.
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
A sokadik Zoli 2010.11.28 10:03:55
@MitTomÉn:

Autómosó kefe fa nyéllel. Az csak a hó lesöprése miatt van a kocsiban nem a bunkó pofánvágására. Véletlenül a kezembe akadt...
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..