Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KPeterffy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ultramodern hadviselésLegutóbb csalódnom kellett a soros COD-epizód, a Ghosts kapcsán. Az egyjátékos hadjárat szinte semmi újat nem nyújtott, és a multis rész sem fogott meg igazán, bár nem is tudtam túl sok időt tölteni vele. Bevallom, nem pörget már annyira a téma, és az…..
A D-nap és a hürtgeni csata felidézése után kár lenne kihagyni a nyugat-európai hadjárat egyik utolsó nagy ütközetét, melynek nevét minden bizonnyal nem csak a hadtörténeti érdeklődésűek ismerik. Hetven évvel ezelőtt vette kezdetét a közel másfél hónapos összecsapás az Ardennek erdőségeiben...
„Maga a tömegkommunikációs eszköz az üzenet, a tartalom csak a szelet hús, amit a betörő visz magával elménk házőrzőjének megtévesztésére...” -Marshall McLuhan- Marshall McLuhan szavai valamikor a 60-as években kerültek leírásra, korát kicsit meghaladó módon. Azokban…..
Monty blogja FILM: Lopakodók 2013.01.04 00:05:00
Mindenki célpont...A kilencvenes évek közepén induló tendencia eredményeként az akciófilmekben megfigyelhető volt a fokozódó hitelesség. Úgy tűnt, a filmkészítők körében is megfogant az az igény, hogy továbblépjenek az izomagyú és golyóálló Chuck Norris-klónoknál. A…..
KPeterffy 2013.01.08 19:31:16
@KPeterffy: nincs szerkesztés gomb?
szóval még azt akartam, hogy az lehet, hogy ilyen kevés kőszert és cumót visznek magukkal? gyak. a füstgránátot és a ghillie-t, kaját se láttam náluk... ráadásul egy szál pisztoly és fejenként 5-6 lőszer?