Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red.white.devil

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már hivatalos a hír, a Szerb Labdarugó Szövetség részéről, hogy horvát szurkólók nem utazhatnak ki a Belgrádi VB selejtező meccsre. Crvena Zvezda stadionba tilos lesz bevinni politikai tartalmú üzeneteket illetve maszkokat.   Ezen kívül a FIFA  erre a meccsre…..
A szerb szövetségi kapitány kijelentette, hogy az ő játékosainak nem lesz megengedett a szeretkezés, a kulcs fontosságú, Horvátország elleni mérkőzés előtt, amely Maksimir stadionban fog megrendezésre kerülni, március 22-én.  Tartózkodniuk kell a sextől a szerb válogatott…..
A földkerekségen kevés olyan sportág létezik ahol a pályán és azon kívül ekkora figyelem kíséri a két együttes összecsapását, mint  a Magyarországgal határos két állam labdarúgó válogatottját. Pontosan a horvát-szerb rivalizálásról írok nektek és a továbbiakban…..
Az elmúlt hétvégén, a KK Igokea arra készült, hogy hazai pályán legyűrje fő ellenfelét, Crvena Zvezda Telekom-ot, az ABA kosárligában, ami nagyon nehéz feladatnak ígérkezett. Ez sikerült is a Republka Srpska csapatának, amely ezzel a győzelemmel már szinte bebiztosította a…..
Nem sokkal szabadlábra helyezése után Stohl András máris filmet forgat, ráadásul itt, Vajdaságban. A Szökés a Toleranciatáborból című film, amelynek főbb jeleneteit Topolyán veszi fel a stáb, műfaját tekintve pszichoszomatikus akcióvígjáték.A film sztorija: Váratlanul…..
  Bizonyosan, picivel idősebb focirajongók emlékezhetnek a nagy szabadrúgás lövőre, aki bal lábbal úgy lőtte a labdát, ahogyan azt csak tanítják serdülő korosztálytól kezdve. Sokan vitáztak arról, hogy ő, vagy a brazil Roberto Carlos a legjobb szabadrúgáslövő a…..
Az aránytalanul hosszú időre ítélt temerini öt fiatal közül ketten, Horváth Árpád és Szakáll Zoltán nyolc és fél év után amnesztiával szabadult. Az [origo] készített velük interjút. Szakáll balra, Horváth jobbra (forrás: [origo]) Egyszerű srácok, nem a tudományok…..
Hogy mennyire is jelen van a kosárlabdaláz a KK Crvena Zvezda házatáján és szurkólóinál, mi sem mutatja jobban, mint hogy 3 óra alatt elkapkodták az összes jegyet, amit eladásra szánt a klub vezetősége! Ugyanis nagy sor kígyózott már a pénztár megnyitása elött, és nagyon…..