Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NMN

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag az történt, hogy megmásztam a Kávéfőzőt. Lehetne ez nagydolog, de szerencsére a megtett út árnyékában nem sokat jelent. Így történhetett az, hogy pár másodpercig csüngtem csak, és éreztem a bőrömmel a két hatalmas, rusztikus mészkőzsebet, aztán leléptem a…..
Names Mean Nothing 2013.10.13 20:35:06
Találkoztam Zsoltikával és azt mondta sokat kell tanulnia...
Names Mean Nothing Megvan Zsoltika! 2013.09.24 20:41:32
Gondoltam naivan, amikor a Better Than Chocolate-ot nézve felfigyeltem Michele Caminati lágy gyermeki és őszinte örömmel teli hangjára: "We made it!" (timecode-00:31:45).Sajnos nem így volt, ők az Ambert keresték nem pedig Schmidt Zsoltit, és habár többször is vissza pörgettem, sehol…..
Belevágok első oknyomozó írásomba. Ahogy azt a mai Blikk "újság" címlapjáról kölcsönzött téma is mutatja, a kérdés: Hová tűnt Zsoltika?Utolsó információim alapján Zillertalban tartózkodott augusztus eleje/közepe fele, N.Ferdinándi és S.Patkány társaságában. Innen ő…..
Ahogy a nagy arcok írják a 8a-n: "a dream come true: the project alive". Még hó esett márciusban, amikor is tisztázódott: az eddig 'ultra long one'-nak definiált A SzikkadtsáG foKa a maga 17 percével többé már se nem long se nem ulta.. ..na jó, de mégis ultra! A lényeg, hogy tovább…..
,,A piros peugeot utasaként az ember megtapasztalhatja milyen amikor a "the rat" 120-al manőverezik a 0-áson a sarkcsillag felé, az aszfalt horizonpontján az ég olyan színekben pompázik, mint a születendő gyerek szobája: baba kék és tolerálhatatlan rózsaszín. A hegyi utakon a…..
Names Mean Nothing A világ ma 2013.07.14 23:39:35
A bulváros cím mögött két téma bújik meg. Egyrészt lesz egy iromány a Zsombói versenyen átélt no.1-es élményekről, másrészt meg az a kibaszott szand. Mert hogy szand van.Én persze csak itthonról néztem a Wu Tang Clan koncert online közvetítését, ami not das beste, de így…..
A Spider-döntő után extra motiváltnak éreztem magam, így elhatároztam: dajesdbe küldöm az összes bajnoki fordulót. A Gyenes/Horváth szülinap után betoltam a böjt üzemmódot: bulizás zero, edzés maximal! Nem is pazarlom a betűket, álljon itt a Magyar Kupa sorozatról írt…..
Érdemes edzésképpen megnézni Dave Grahamék új filmjét a "The Island One"-t, azon felül, hogy rögtön az elején Daddy és Márk látható Ceüseben, a film zenéje (amely Dave sajátja) tökéletes ars poeticát határoz meg számomra....már nem kell sokat aludni! Stay…..
Names Mean Nothing werk 2013.05.17 15:25:09
Az a lila. Na aaaz bééézöl!!! (és még csak el sem megy onnan..) ..
Most már tényleg nem sokára történnek a dolgok, és ugyan tegnap kijelentettem Simon B-nek és Barnának: ,,Ha ebből a napból nem lesz bejegyzés, akkor semmiből!" - de úgy érzem, jobb ha a történések terjednek még a szájhagyomány útján is és blogbejegyzésekből nem derül ki…..
Names Mean Nothing Velkám bekk! 2013.05.05 20:20:47
Az ígéret elvileg szép szó (mi van ha azt ígérem meg, hogy ,vendettát veszek valakin?!), kiváltképp ha be is váltják, ennek szellemiségében akkor ez itt a negyedik meme bejegyzés. Mint ahogy azt az első írásban taglaltam, egy-egy emlékezetes pillanat videó vagy kép formájában…..
Péntek délelőtt eltávozott az élők sorából a Slayer gitárosa. Csak mondom, ezt jobb ha köztudatban tartjuk, mert számomra igen meghatározó formáció tagja volt, nélküle ma nem tartana ott a metál és a rock zene ahol tart. És pár jóval vidámabb dolog: Örömmel tétetem…..
Alig várom, hogy végre száraz legyen. ..
Az alap koncepció, amiből ki indulunk, hogy minden hozzáállás kérdése. Teszem azt, egy egyszerű példa: Nándi igyekezett motiválni, hogy legyenek bejegyzések a blogon. A válaszom az volt, hogy semmi érdekes nem történik, amit érdemes lenne megosztanom. Na most az, hogy kinek mi az…..
Names Mean Nothing O.O.B.E. 2013.03.31 21:51:15
Egy morzsa a műhelyből 1/3 ..
Az éter kussol, legalábbis erre felé. Persze megvan az oka, idővel mindenre fény derül, lehull a lepel és a kör bezárul. Megvannak a tervek, projectek sőt még álmok is, de semmit sem kötnék dátumhoz, nem kell a stressz. Azért, hogy ne megint csak végtelen körmondatokban ontsam a…..
Számomra mindig is a Zsombói ABC és az Ujjerő Magyar Kupa volt a két legnagyobb súllyal bíró boulder verseny hazánkban. Így hát most is hatalmas várakozással telik az elkövetkezendő pár hét.. versenykiírás a képre kattintva:PSYHED!!!!..
2007-ben kezdtem mászni, erre az évre datálható a King Lines c. film megjelenése is. Ez csak annyiban érdekes a bejegyzés szempontjából, hogy minél messzebbről tudjam megközelíteni az eseményeket. Ugyanis aki ismer, az tudhassa, hogy szeretek mászó filmeket nézni. Újra és újra.…..
Remélem a trend folytatódik, gondolok itt most a videó/bejegyzés arányra Nándiék blogján: Több helyről érkezett a feedback a képeket illetően, csinálj még, kurva jó, maradj influenzás, ez nagyon gáz, pöcs vagy stb. Én szkeptikusan látom a dolgokat, de egy kör talán még…..
Köszönöm a napot Zengő Márknak és Farkas Tamásnak!,,plant a tree in my heart, growing from anger, higher and higher with the deepest roots above and the longest branches below that i can climb up and find the way out of this dark forest of sorrow.."..
Names Mean Nothing Második hullám 2013.02.17 16:47:51
Na de nem az enyém! Ki hitte volna, hogy 24 órán belül két ilyen post is ki fog kerülni?! Ennek persze semmi köze ahhoz, hogy itthon ülök az influenzával dacolva. Semmi. Ahogy azt már leírtam, sokszor erkölcsileg vitatható egy-egy kép felhasználása, ha pedig az ember csinál…..
Names Mean Nothing Utolér a trend 2013.02.16 19:27:29
Nem gondolnám, hogy a világ rosszabb hely lett, csak a távközlés, a média által mindenki számára publicitást nyerhet egy másik kontinensen zajló agyrém. Ilyen agymém (hehe) a facebook-on vírusként terjedő, úgy nevezett ’meme’. Nem veszem a fáradtságot, hogy neki álljak…..
7C+ HIGH SESSIONINGGyönyörű időre ébredtem február nyolcadik napján. Az ablakomon beszűrődő napsugárban fürdőző terráriumlakók a tőlük megszokott lassúsággal vegetáltak. Ahogy néztem őket egyből tudtam, nekem is hasonló képpen illene töltenem ezt a téli napot. Kontakt…..