Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogcsika

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csoki tényleg fontos, a többi annyira nem. Külvárosi diszkókban én is szoktam próbálkozni mogyorós milkával, meg sárgabarackos-kekszes bocival, de amit igazán szeretnek a lányok, az a fehér csoki. Hat és fél évig voltunk együtt a volt párommal, kisebb megszakításokkal.…..
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..
Két éven át húzódó, kis híján házasságba torkolló történetet kaptunk, ahol minden nagyon szépen és jól indult, de hát a gonosz, bűnökkel teli főváros még arra is képes, hogy szerelmeket tegyen tönkre, és mosolygós menyasszonyokból házisárkányt varázsoljon. Sziasztok,…..
14:44-kor kaptuk a levelet Andristól, aki ezek szerint 14:24-kor szakított. Első lépésként nekünk írta meg történetét, mi azóta megdöbbenve nézzük a monitorunkat. Andris fájdalommal búcsúzik szerelmétől. Mindez néhány sms miatt. Kivételesen ne szórakoztató posztra…..
Sziasztok, Bevallom rendesen eltűntem mostanság, minden összejött, síelés, laptop problémák, stb.Mindegy, jött közben pár story, majd pótolom:)   Van egy ismerősöm, aki 1 egy élelmiszermultinál dolgozik. Sok történetet hallottam már tőle, hogy milyen iszonyatosan nagy ívben…..
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
Bogcsika 2007.11.29 09:51:07
A hétfő reggelt mi mással indíthatnánk, mint egy bkv-s poszttal, hiszen ma már trolin, villamoson és metrón nyomorogtam (Mai kérdés: hol vagyok?), de a szerelem, a szakítás egyáltalán nem jut az esezmbe ilyen közegben. Ráncos reggeli arcok savanyodva mennek dolgozni, a párok…..