Regisztráció Blogot indítok
Adatok
austriabauer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem magyar emberek tüntettek - s tüntetnek e sorok írása közben is - a Fidesz Lendvay utcai székházánál. Ezt onnan lehet tudni, hogy Kocsis Máté, az állampárt kommunikációs igazgatója megmondta: a magyar emberek elutasítják az ilyen agresszív cselekedeteket.Figyelemre méltó az a…..
austriabauer 2013.03.08 11:21:31
Poldikám, mennyit fizetnek egy ilyen kis szösszenetért? Te jogvédő, te demokrata, te független, mint a nép hangja, ezt komolyan gondolod? Ki nem szarja le az ET főtitkárát, a Wall Street Journalt, meg a Amnesty-t, ez Magyarország, sajnos már nem az ő gyarmatuk, először a saját házuk táján kellene szétnézniük. Amíg te itt szabadon írogatsz és nem drónokkal vadásznak rád a saját hazádban (USA), amíg itt nem telepítik ki a cigányokat mint Franciaországban, Kanadában, Olaszországban, amíg nem zárnak ketrecekbe, mint Guantánamóban, amíg nem sterilizálnak tudtod nélkül mint Izraelben az etiópokat, amíg a választásokon nagy élvezettel behúzhatod az X-et kenyéradóid mellé és amíg itt a parlamenti képviselő kettős állampolgárságú lehet, ellentétben Izraellel, addig légy oly kedves visszafogottabban szolgáld a multinacionális befektetők és leendő bábkormányuk érdekeit és óvatosabban fétisizáld a gazdasági lobbik bábszervezeteinek vezetőit. Megjegyzem, azt biztosra vehet, hogy kenyéradóid lesznek majd azok, akiknek a FIDESZ által megteremtett erős (ha úgy tetszik központosított) államot eszük ágában sem lesz majd lebontani, ők lesznek az elsők akiknek az alkotmány úgy lesz jó ahogy van, ők lesznek az elsők akik a hozzád hasonló érdemes művészekkel töltik fel az állami hivatalokat, és akik majd kiárulnak újra mindent, de az majd jó lesz, meg demokratikus, meg EU konform, tetszeni fog Ollinak, meg mindenkinek. Tudod a passzát szelet már régen nem Európában, meg az un. nyugati demokratikus parlamenti jogállamokban fújják, csak a rendszer tehetetlenségi nyomatéka miatt te még mindig azt hiszed. Nem baj, szolgálj csak tovább, nap mint nap élvezettel olvasom, demokratikus emberként ezzel is hozzájárulva a havi megélhetésedhez.
- Nem vállalsz felelősséget semmiért ami az életedben történik! - Mér', te igen? - Nekem nem kell, plüssmaci vagyok, bazmeg! Ez a jelenet jutott eszembe a Tedből tegnap mikor Seszták Miklós legfrissebb neménvóttam nyilatkozatát elolvastam. Neki semmilyen offshore ügylete nincs,…..
Nemcsak súlyos társadalmi, de még inkább súlyos pszichés problémákat feltételez, ha valaki vagy valakik mások megölésében, elpusztításában (megoldás bármilyen eszközzel, ahogy Bayer próféta fröcsögi) látják egy szebb és jobb világ zálogát. Tartozzon az illető akár a…..
austriabauer 2013.01.08 15:47:32
@Cica a SzélsőJobbBaloldalról: Azért mert a szerkesztő számára rendkívül fontos a sajtó és szólásszabadság, a vélemények sokszínűségének megjelenítése. Ja, és biztos félt, nehogy a hozzászólásod miatt eljárás alá vonjanak (velemenyvezer.blog.hu/2012/09/10/velemenynyilvanitas_miatt_a_birosag_elott_vissza_fog_utni). De az is lehet, hogy a liberalizmus a számára csak a saját ízlésének megfelelő kontextusban elfogadható.