Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuhajj

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debreceniek biztos láttak már ennél cifrábbat is, de azért ez se rossz. Naiv gyalogost a rendőrök egyik éjjel megbüntették 5000 forintra, mert szerintük nem ott él életvitelszerűen, ahova be van jelentve. A sajtpapírjukra viszont már elfelejtették ráírni a fennforgás…..
Csuhajj 2013.01.08 13:34:54
Pár napja estefelé Szegeden jöttem át a hídon, a kerékpár úton gyalogosan. Megállítottak a rendőrök, mondtam is, hogy persze én is inkább befizetem az 5k-t mint 30-at... Semmi különösebbet nem szólhattam volna érte, mert hiszen valóban elkövetem a hatalmas kihágást, És itt jön a DE: a három úriemberből, akik egy csapatként működve állították meg az arra járó "bűnözőket" az egyik rágyújtott! Míg a másik kettő azzal volt elfoglalva, h papírokat töltögetett és mindenkit megállított, ő lazán elszívott egy cigit majd a csikket odabaszta két méterrel maga mellé. Ekkor rákérdeztem, h a köztéren szemetelésért szoktak-e büntetni?!
- Persze!!! Amint meglátjuk egyből megbüntetjük az illetőt! Hangzott a válasz.
- Akkor kezdhetné a kollégájával, ha megkérhetem, mivel most dobta el a csikket!
Erre a kollégája igencsak bepöccent és a következőt válaszolta:
- Ha hozott volna nekem egy kukát, akkor én oda dobom el!
- Ha készítettek volna erre az oldalra is gyalogos utat, én azon jövök át! Válaszoltam.
Erre már nem igazán tudott mit mondani, csak dörmögött az orra alatt, jó volna azért kideríteni ki volt az a faszparaszt, mivel ő volt pont az, aki miután figyelmetlenségemben egy kb. negyed cm fennmaradt a balos cipőmből a kerékpárutat jelző csíkon, rám szólt, h lejönne végre a kerékpár útról?!
Mondtam, hogy természetesen, és visszamozdítottam a negyed centit úgy, hogy a sarkam lent maradt.
Igazán jó volna megtudni, h visszatudom-e nyomozni kik voltak ezek a derék fiatalok, dohányozhatnak-e szolgálatban intézkedés közben, és mi jár annak aki e-mellé még szemetel is?