Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon Ágnes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most olvastam egy kellően semmitmondó cikket arról, hogy az olvasók hiányolják a könyvtárakat. Inkább tudományos intézményekről beszélt a cikkíró, diákokról és kutatókról, akiknek hiányzik a bázis. És egyetlen szó sem esett azokról az olvasókról, akik pusztán – pusztán??? – csak rekreációs célzattal…..
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
Simon Ágnes 2018.09.13 22:22:19
@pánpéter: Valakinek a nevével gúnyolódni-egyáltalán nem szellemesen-meglehetősen primitív dolog.
  Ha megkérnénk az utca emberét, hogy soroljon fel öt-hat közmondást - csak úgy, ami az eszébe jut -, a címbéli nagy valószínűséggel a legtöbb listán szerepelne. A fene se érti, hogy mitől ilyen élő és népszerű még mindig, holott százan százféle módon igazolták már hamisságát.   Nem szükséges…..
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
SERTEPERTE A Heineken csillaga 2017.03.20 08:46:44
Az tény, hogy a sörfőzés egyik legrégibb jelvénye a hatágú csillag vagy Wotan-csillag, mely a korai középkorban jelent meg, a sörfőzők egyik címereként. A két egymásba fonódó háromszög alkotta hatszög jelentés voltaképpen a tökéletesség. A csillag felső csúcsa az eget, az alsó a földet, a négy…..
Keresztes Jenő a nevem, 50 éves elmúltam, a budai József Attila Gimnáziumban érettségiztem, ezt követően az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 1982-ben. Szakmai életrajzom érdektelen. Hajléktalanná válásom okai mind a mai napig…..