Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbert Tárkányi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lotskyék gyanút fogtak, amikor újonnan épített lakásukban 2 hónapig tartott a fűtés beüzemelése. Jobban körülnéztek, és találtak még jó néhány hiányosságot, anyagspórolást és anomáliát. Ezekből egyetlen komolyabb dolgot sikerült megjavíttatniuk: a visszafelé folyó…..
Norbert Tárkányi 2013.01.08 20:20:34
@Rosszindulatú Vászka:
fapadosnak nem nevezném, inkább teljesen átlagosnak. Természetesen nem csak fával fűtünk éjszaka gáz megy mert én éjszaka biztosan nem kelek fel a tüzre pakolni. Amúgy ha vennéd a fáradtságot és kiszámolnád már láthatnád is hogy egy jelen esetben tárgyalt 84nm2 - 2 szoba, nappali konyha, fürdő, előszoba kialakításnak téglából és cseréptetővel, 6 cm szigeteléssel az össz. anyagköltség 7 - 8 mila. Persze csempéből ne a 20K/nm2 vegyük, illetve ablakból is van 70 - 80K /db áron nem kell 200 pénzért venni. Ehez a melósok bére, a hivatali költségek... stb és kijön. Biztosan nem rosszabb mint egy modern lakóparki (az is lakótelep) összebaszott szar. Ott még gari sincsen. Itt meg ha a melós szarul dolgozik akkor vagy nem fizetem ki vagy újracsináltatom vele és addig nem veszem át a munkát amig nem jó. CSak hát ugye ehez kicsit bele kell ugrani a témába és nem eldobni egy "úgysem értek hozzá" mondattal. Mint a poszt írója is annyi agya nincs hogy megkülönböztessen egy vasbeton és fagrendás födémet akkor vessen magára.
Norbert Tárkányi 2013.01.08 20:22:23
@ColT: ez csak szokás kérdése, úgy kell vásárolni, hogy ne kelljen hirtelen egy pohár tejföl. Mi kgondoltan egy hétre előre tervezünk kaját is, és e szerint vásárolunk.
Norbert Tárkányi 2013.01.08 20:23:37
@Rosszindulatú Vászka: javaslom egyébként nézd meg Érd-Parkvárost mennyire ciki. pl. gugli térkép is segít. CSak új ép. családi házak.