Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wayage

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már elég találgatás, félrevezetés, álhír és tökölés, úgyhogy hagyjuk a rizsát, íme a lényeg: John Boyega (Idegen arcok), Daisy Ridley (A néma szemtanú), Adam Driver (Csajok, Llewy Davis világa), Oscar Isaac (Llewyn Davis világa), Andy Serkis, Domhnall Gleeson és Max von…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
aeon flux kik nyerik az oscart? 2014.02.28 10:20:00
Itt a vége, néhány órán belül lezárul az Oscar-szavazás. A kampánynak vége, élheti mindenki a saját életét, számunkra pedig eljött az idő, hogy megtegyük tétjeinket. A mi tippjeinket kattintás után találjátok meg, de aztán ti jöttök! A játék részleteit a cikk végén…..
Nézzük kicsit a másik végéről a dolgokat, íme az év szemete. Szerintük. És egy kicsit szerintem is. De nem mind. Legrosszabb film"After Earth" "Grown Ups 2" "The Lone Ranger" "A Madea Christmas" "Movie 43" Legrosszabb színészJohnny Depp, "The Lone Ranger" Ashton Kutcher, "Jobs" Adam…..
wayage 2014.01.15 19:50:22
aeon flux díjszezon 2013 #2 2013.12.17 14:48:00
A blog.hu terjedelmi korlátai miatt egy új bejegyzésben folytatódik a díjszezont boncolgató gyűjtőcikkünk, amihez tökéletes apropót szolgáltat, hogy a jövő héten teljes üzemmódba kapcsolunk. A szezon eddigi eseményeit, elemzéseket és esélylatolgatásokat összefoglaló első…..
Harmadik hete vezeti az amerikai listát a Gravitáció, méghozzá a magasan nyitó blockbustereknél megszokott box office-átkoktól teljesen függetlenítve magát. Elsődleges kihívója, a Carrie mélyen lehetőségei alatt futott be, miközben a Szupercella című akciófilm tökéletesen…..
Az új tévészpotból kiderül, hogy a Hangyok a Földre is eljutnak, Enderből pedig az utolsó parancsnok lehet, főleg ha egyenesen lő. A végső film 114 perc hosszú. ..
Javában forog a Halálos iramban-széria hetedik(!) epizódja, amely ráadásul egy új trilógia első tagja lesz (már ha hihetünk Vin Diesel kijelentésének), melyben Dominicnek és csapatának a hatodik részben likvidált Owen Shaw (Luke Evans) bratyójával, Iannel (Jason Statham) gyűlik…..
Ó, szóval nem csak azért tartották meg "Az éhezők viadala" címet, hogy a Futótűzről ne higgyük azt, hogy valami új katasztrófafilm Nicolas Cage-dzsel és teszem azt, Powers Boothe-szal: lesz itt viadal is, méghozzá nagyobb, durvább, keményebb, ahogy azt a folytatásoktól…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Michelangelo Antonioni hazájában már Fellinihez mérhető hírnévvel büszkélkedhetett az itáliai felső osztályról forgatott művészfilmjeivel, mikor egy rövidfilm kapcsán Londonba utazott forgatni. Az olasz direktor azonnal beleszeretett a Londoni sürgés-forgásba, s miután letért a…..
Dolph Lundgren madarai azt csiripelték, hogy szeptemberben újra kamerák elé áll a nyugdíjas válogatott, teljes létszámban. Új szereplőket még nem tudott biztosra mondani, de Wesley Snipes, Jackie Chan és Nicolas Cage neve is elhangzott a lehetséges jelöltek között. A rendező…..
Több forrásból megerősített hírek szerint, az asztrofizikus Kip Thorne elméletein alapuló Interstellar című sci-fi lesz a Batman-széria után szabaddá vált Christopher Nolan új prejectje. A történetről nem sokat tudni, de az biztos, hogy egy csapat felfedező vág neki más…..
A blog.hu szabta keretek miatt itt folytatódik gyűjtőcikkünk (az első rész fesztiválokkal, kritikusi díjakkal és a szezon más eseményeivel itt olvasható), 2013.02.25.Megkoronázandó az évet, íme az Oscar-nyertesek: hosszabb verzió, rövidebb verzió. A zenei betétekkel bőven…..
wayage 2013.01.10 07:17:26
Legjobb film
1. Lincoln
2. Argo
3. Zero Dark Thirty
4. Life of Pi
5. Silver Linings Playbook
6. Les Miserables
7. Django Unchained
8. Beasts of Southern Wild
9. Moonrise Kingdom
10. Skyfall

Legjobb rendező
Ben Affleck (Argo)
Steven Spielberg (Lincoln)
Kathryn Bigelow (Zero Dark Thirty)
Ang Lee (Life of Pi)
Michael Haneke (Amour)

Legjobb férfi főszereplő
Daniel Day-Lewis (Lincoln)
Joaquin Phoenix (The Master)
Denzel Washington (Flight)
Bradley Cooper (Silver Linings Playbook)
John Hawkes (The Sessions)

Legjobb női főszereplő
Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook)
Jessica Chastain (Zero Dark Thirty)
Marion Cotillard (Rust and Bone)
Naomi Watts (Impossible)
Emmanuelle Riva (Amour)

Legjobb férfi mellékszereplő
Tommy Lee Jones (Lincoln)
Philip Seymour Hoffman (The Master)
Robert de Niro (Silver Linings Playbook)
Javier Bardem (Skyfall)
Christoph Waltz (Django Unchained)

Legjobb női mellékszereplő
Anne Hathaway (Les Miserables)
Sally Field (Lincoln)
Amy Adams (The Master)
Helen Hunt (The Sessions)
Maggie Smith (Best Exotic...)

Legjobb eredeti forgatókönyv
Zero Dark Thirty
Looper
Moonrise Kingdom
Django Unchained
The Master

Legjobb adaptált forgatókönyv
Lincoln
Argo
Silver Linings Playbook
Life of Pi
Beasts of Southern Wild

Legjobb animációs film
Frankenweenie
Wreck-It Ralph
The Rabbi's Cat"
Brave
Rise of the Guardians

Legjobb idegen nyelvű film
Amour - Ausztria
The Intouchables - Franciaország
A Royal Affair - Dánia
Kon-Tiki - Norvégia
Beyond the Hills - Románia

Melyik film kapja a legtöbb jelölést?
Lincoln