Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Együtt 2014 különítmény

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyre élesedik a helyzet az olimpia-rendezés elleni aláírásgyűjtés körül. Olvasóink jelezték, hogy a Móricz Zsigmond körtérnél az egyik LMP-s aláírásgyűjtőnek egy borospalackkal megütötték a fejét. Információink szerint a rendőrség a helyszínen intézkedik a sérültet azonban nyílt sebbel kórházba…..
Együtt 2014 különítmény 2017.02.17 16:36:40
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Akármiyen nickkel is szánalmas vagy

Ez a "jó ügy szentesíti az eszközt" plusz "én természetesen a jó oldalon állok" elv csak arra jó, hogy a végtelenségig vitázhass az ugyanígy gondolkodókkal
Együtt 2014 különítmény 2017.02.17 16:38:19
@Attilajukkaja:
"tiszta lelkiismerettel le tudtam adni a szavazatomat"

Boldogok a lelkiszegények, mert övék a mennyek országa
Együtt 2014 különítmény 2017.02.17 22:23:13
@Attilajukkaja:
Ebben te lehetsz a szakértő, én nem találkozom arab farkakkal
A Momentum szerint 266 151 aláírást gyűjtöttek össze az aktivisták, a sajátjaik, illetve az ellenzéki pártokéi, mint mint az LMP, az Együtt és a Párbeszéd. Ez majdnem a duplája a szükséges mennyiségnek...
Együtt 2014 különítmény 2017.02.17 16:56:01
@Egyallampolgar:
Ez megint csak a szokásos ködös vízionálás. Ugyanúgy mint például a vasárnapi boltzár ügyében. Sokan ellenezték, megszűnt, kulizhatnak a hipermarketekben dolgozók napestig. Semmi egyéb változást nem hozott
Együtt 2014 különítmény 2017.02.17 17:01:40
@BaIt:
Bocsi, de hogyan kell nevezni szerinted magyarul a Maccabit?
Együtt 2014 különítmény 2017.02.17 17:04:47
@morpho:
Ha az olimpia ötlete a Fidesztől származik (szerintem nem, csak felkarolták), akkor jól megetették vele az SZDSZ-es meg a szoci városvezetést, sőt országos vezetést is. Ennyire sunyik ezek a fidessek
Ma olvastam az egyik Bencsik írását az olimpiarendezés ellenzőiről. Olyanok ezek a Bencsik testvérek a Viktornak, mint a vörösinges Áts Ferinek a Pásztor fivérek: rosszak, de használhatók. Persze kérdés mire? Jelen esetben például arra, hogy a polgár ember azonnal felkeresse az első szembe jövő…..
Tizenhat ember, legtöbbjük diák. Ennyien haltak meg a veronai busztragédiában. Még nem tudni, ki, vagy mi volt a felelős, de a magyar kormány elintézte, hogy még egy ideig a tragédián csámcsogjon mindenki az egyéb, neki kellemetlen ügyek helyett. A gátlástalan, érzéketlen pofátlanság szókapcsolat…..
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
Együtt 2014 különítmény 2017.02.16 14:52:17
Meglepő hír robbant szerdán a Jobbik elnökségi ülése közben: Vona Gábor tisztogatást hirdetett pártjában. Állítása szerint célja a Jobbik kormányzóképességének megteremtése. Ezért a szélsőségeseknek bélyegzett személyeket nem kívánja alelnökként a csapatában látni. Vajon jól kalkulál Vona?A Jobbik…..
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
A miképpen a liberális gondolkodás elválasztotta egymástól a kulturális és a politikai nemzetet, úgy kell az új kockázat-társadalom progresszív gondolkodásának elválasztania a gazdasági nemzetet a politikai nemzettől. A meritokrata versenyelv a gazdaság világába tartozik, míg…..
Az Orbán nélküli Fideszről nyilván sokan gondolkodnak most a világban, és kétségtelenül meg is van a lehetőségük az ilyesmi iránt elkötelezett nagyhatalmi szereplőknek arra, hogy a rendelkezésükre álló erőforrásokkal és információval egy ilyet kisakkozzanak, illetve…..
Napok óta megy a vérmérséklet és politikai szimpátia szerinti óbégatás McCain szenátor kijelentésén, amely szerint Orbán Viktort egy neofasiszta diktátornak nevezte. Egyesek saját véleményük megerősítését látják a szenátor szavaiban, mások elemezgetik, hogy Orbán mennyiben…..
Együtt 2014 különítmény 2014.12.06 00:32:56
@sga:
Mekker az Orbán ellen ismételgetett szokásos lózungok felsorolása után azt nyomatékosítja a beszédében, hogy a Putyinnal való gazdasági együttműködés aggasztja különösen. Na jó, azt mondanám legyen a kedvére, de a gazdasági együttműködés összességében nem Orbán miatt van, és a felszámolása sem Orbán kára hanem a nemzeté

Ebből a szempontból tehát rég nem Orbánról van szó, hanem ennél sokkal fontosabb dolgokról

Az érdekelne, hogy - a szokásos bullshiteregetésen túl - milyen választ tud adni az ellenzék vagy bárki az orosz kereskedelem kiesése miatti károkra?

Csak emlékeztetőül: az orosz-magyar külkereskedelem volumene lényegesen meghaladja az USA-magyar volumenét
Együtt 2014 különítmény 2014.12.06 11:05:59
@Punxsutawney Mormota:
"Ugye viccelsz, amikor azt mondod, hogy USA a szövetségesünk"

Ja hogy ezek szerint megszűnt volna a NATO? Úgy látszik lemaradtam róla

Bár igazából nem tudom mi értelme volt amíg létezett. Inkább úgy tűnik, hogy az adott katonai szervezethez kerestek ellenségeket. Ma Óceánia, holnap Eurázsia, mikor melyik
Együtt 2014 különítmény 2014.12.06 11:09:00
@Punxsutawney Mormota:
"az azeriek is kényszeredetten írnak Orbán seggnyalásáról (érdemes elolvasni az angol nyelvű azeri sajtót),"

Ezek szerint mégsincs annyira halálra elnyomva a sajtó Azerbajdzsánban
Orbán nem élt, illetve visszaélt a lehetőséggel, amelyet a válság, a korrupt baloldali kormányzás és saját politikai ereje együtt kínált fel 2010-től: a kétharmad jelentette erőt, amellyel a száz éve sodródó országot a polgári fejlődés biztos pályájára állíthatta volna.…..
Ha valamikor, most igazán szüksége lenne a kormánynak az éppen szétvert külügyi tárcára. John McCain, amerikai republikánus szenátor, a Fidesz régi szövetségese ugyanis immár nemcsak azzal vádolja Orbánt, hogy egy neofasiszta diktátor, hanem azzal is, hogy a magyar vezetés…..
Ma is lesz tüntetés a mindent elöntő kormányzati korrupció ellen, valószínűleg nem is kicsi. És minden bizonnyal ma is ott lesz (mint mindig) a lakájmédia zászlóshajója, a #‎kedveshírtv‬ is, amely a civil tüntetők körében korábban is töretlen népszerűtlenségét…..
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
Jon Stewart tréfás hírműsora is úgy érezte, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a frissen kinevezett Colleen Bell nagykövet/szappanopera-producer mellett, aki biztos jól fog jönni majd az országnak, ha feltűnik Orbán Viktor gonosz ikertestvére, Fernando. Az argentin nagykövet sem…..
Rogán Antal hadat üzent a rezsi alapdíjnak is. Ha ez így folytatódik jövőre már tényleg a szolgáltatók fognak fizetni az elhasznált energia után. A rezsicsökkentés határa a harmadik hullám bejelentése után körvonalazódni látszott. Igaz Lázár János újabb 10 százalékos…..
"Kevés jót örököltünk a kommunizmusból, de az 1966-ban kötött szovjet-magyar energetikai megállapodás a jó örökségek közé tartozik" – nyilatkozta Vlagyimir Putyin novo-ogarjevói rezidenciáján Orbán Viktor. Vajon mit örököl Magyarország ezzel a megállapodással a…..
Nincs más út csak a Viktor útja, bármit hoz reánk. E földön nála nincs nagyobb erő. Az Alaptörvényre esküszöm, hogy hozzá hű leszek, és nem hátrálok meg a rezsiharc elől (Szörényi-Bródy: István a király c. Rockoperája után szabadon). Fukusima a katasztrófa…..
Együtt 2014 különítmény 2014.01.17 15:57:10
@J.László:
4/3-al nyerni fog a Demokratikus Összeszopás
Együtt 2014 különítmény 2014.01.17 16:03:35
@alfax:
Miután kifutott a trafikmutyi kampány, tendert írtak ki a "rettegünkazoroszatomtól" böffentésekre
2011. október 23-án voltam életemben először tüntetni. Önkéntes rendezőként, a sajtóemelvényre vigyázva hallgattam végig a Milla-tüntetésen a beszédeket, és valamiért különös büszkeség töltött el, úgy éreztem, hogy megérte kijönni, és egy jó ügynek lehettem…..
Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján. A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből. Nem az a fontos, hogy felszámolják…..
Valószínűleg a sajtó napokig a bajai megismételt időközivel fog foglalkozni, aminek valós tétje semmi, szimbolikus jelentősége viszont annál inkább van. A magam részéről nem szeretnék mély okfejtésbe kezdeni, szerintem az egész utaztatós, negatívkampányos, egymást kamerázós, gulyásfőzős cirkusz…..
Együtt 2014 különítmény 2013.10.14 13:06:54
@fizetekmegegysort:
Ikaruszból már egyre kevesebbet találni, miután az elvtársak az üzemet szisztematikusan leépítették, majd 2007-ben végleg bezárták

Persze monhatod hogy csak azért zárták be, nehogy Orbán Ikarusszal vigye a választókat a 2014-es választásra. Ezért is szeretjük annyira a bölcsen előrelátó, mindig igazat beszélő komenistákat
Együtt 2014 különítmény 2013.10.14 13:29:45
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Normális Magyarország az náluk Bajnait jelenti. Nem a tartalom a fontos, hanem hogy minél többször elhangozzon a kampányszlogen

Előre a Normális Magyarországot bazmegolós Dopeman alázenéléssel, hungarocell aprítással
Együtt 2014 különítmény 2013.10.14 13:40:03
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Bajnai Szegeden született, de Baján nőtt fel. Hogy miért pont Szegeden azt nem tudom, lehet hogy az ottani klinikát alkalmasabbnak tartották
Szeretném megérteni, hogyan lehetséges az, hogy Orbán Viktort folyamatosan félreértik nem csupán szűkebb pátriájában, de lassan az egész világon. Mindazok, akik szándékosan lerövidítenek, kiemelnek a kontextusból, ferdítenek, és meghamisítanak. A haza ellenségei. Élen a brit…..
Együtt 2014 különítmény 2013.10.14 12:11:49
@susu64:
Teket Melinda is tudta már szavazatra pontosan a végeredményt, ez így működik. De a korifeusok még törik a fejüket hogyan lehetne a vereséget megmagyarázni
Együtt 2014 különítmény 2013.10.14 12:51:30
@ténytár:
Nem is tudtam hogy Haider pénteken nyilatkozott. Öt évvel a halála után ez mindenesetre szép teljesítmény
Ha a Fidesz százat mond, akkor mi kétszázat követelünk – politológusok szerint sommásan így lesz jellemezhető az MSZP kommunikációs stratégiája a várhatóan már novemberben elkezdődő választási kampányban. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen típusú voksvadász…..
Együtt 2014 különítmény 2013.10.02 15:02:17
@Nikorene:
"olyan gazdaságpolitika kellene, ami visszaviszi az EUR árfolyamát 250re, CHFet meg 180ra."

A kenyér árát meg 3,60-ra, a kőbányai világos pedig legyen 6,20
Együtt 2014 különítmény 2013.10.02 15:11:13
@Balogh:
"Szóval a felellősen döntők is szívtak és esetleg szívnak rendesen."

Bocs, de sztem nem felelős döntés aláírni egy olyan szerződést, ami egy CHF hitelre tetszőleges kamatemelést tesz lehetővé. Ha egy visszaeső kezébe adod a lakáskulcsot, mert nem fért el a zsebedben, akkor mire számítasz mégis?