Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Rusz Edit

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kanadáról sok ok miatt idealizált kép él bennünk itt, Európában. A nyugalom, a társadalmi béke országának tűnik, de a leegyszerűsített kép ebben az esetben sem igaz. Hogy mi igaz és mi nem, az azonnal kiderül. „Kanadában tényleg olyan érzés, mintha kicsit otthon lennél. A…..
Avagy vidámak-e a tiroliak? Noha a kérdés elsőre nem tűnik egetverően fontosnak (legyen ez ugye alapvetően a tiroliak gondja), ám mégis: egy olyan különleges világról szól a mai poszt, amely alig pár órányi autóútra van Magyarországtól, mégis elég keveset tudunk róla. Piefke…..
Dr. Rusz Edit 2013.01.09 14:31:23
@Réka ‎: Nagyon okosnak akarsz látszani, közben a véleményeidbő l leszűrődik a sötétség és a kötözködés utáni vágy. A te életedfelfogásoddal nagy bajok vannak, másokat csak támadni tudsz, sosem leszel boldog ember. Neked nagyon-nagyon nehéz lehet megfelelni, csodádlkoznék, ha lenne egyáltalán valami ami egyszer tetszik. Na de ez hála az égnek nem az én dolgom, csak gondoltam, jobb ha valaki felvilágosít, hogy a kommenteket amiket itt közzéteszel maximum hasonló gondolkodásúak kedvelik...
Amúgy az író csupa igaz dolgokat ír az ottani emberekről. Voralbergben nekünk is élnek ismerőseim és ugyanez a tapasztalatuk.
Határátkelő Haza csak egy van? 2013.01.07 11:24:00
Málta, Ausztria, Svájc, Ausztrália, Magyarország mai posztunk színterei, ám a történet máshol ér véget (legalábbis ideiglenesen). Alíz (ezt a nevet kérte, hogy ide írjam) tapasztalata: mindenhol vannak pozitívumok és nehézségek, hol a fizetés, hol a környezet, hol az emberek –…..