Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PTt

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
PTt 2013.07.09 01:23:37
@solar flare: Nem értünk egyet...vannak teljesen normális meleg ismerőseim akikről senki meg nem mondaná...az meg hogy otthon mit csinálnak marhára nem kéne hogy érdekeljen bárkit is.
A seggrázós tangás harisnyás magamutogatás elfogadása nekem sem megy ezért nálam a meleg (homoszexszuális) és a buzi két külön kategória.
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
PTt 2013.05.14 14:56:44
@Fedor: Nem láttam de ha jól értelmeztem a levelet Szebeni hangjának már nem kellett volna adásban lennie.
Danny Blue – A Tudatfeletti címmel indít új mentalista showműsort a Story4 május 15-én 20 órai kezdettel.A szórakoztató műsorban Danny Blue hétköznapi szituációkban, az utca emberének közreműködésével mutatja be, miként fedezhetjük fel tudatunk határait. Danny Blue, akit…..
PTt 2013.05.08 18:41:58
A TV2 elindította a Voice2 castingját, a reklám már fut a tévében. Ha mákunk van, akkor napokon belül újabb és újabb nevek reppennek fel arról, hogy ki ül be Malek Andrea és Somló Tamás székébe. A comment:com szavazásán egyébként Szinetár Dórára és Kiss Tibire voksoltak a…..
PTt 2013.05.02 20:41:22
@rrtttha: Azért ez eléggé alap vagy mifene!!!
Nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy a két estésre hizlalt X-Faktorban három zsűritagot is lecserélnek. Megy Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró, Geszti Péter viszont marad, és vele együtt az ivararány is: érkezik Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi is. Azt,…..
Ezt szajkóztuk évek óta: ne találják fel a kereket a hazai kerttévék, hanem gurítsák bátran előre, ha már helyettük valaki összetákolta és kipróbálta. A magyar tehetségkutatók eddig a monstre műsorokról, az üvöltve tarhált sms-szavazatokról és az énekesekre éjjel-nappal…..
Közzé tették az 53. monte-carlo-i Arany Nimfa tévéfesztivál kategóriáinak jelöltjeit, és nagy örömmel jelentjük, hogy a legjobb tévéfilm és a legjobb dokumentumfilm kategóriákban egy-egy magyar jelölttel is találkozhatunk: Deák Krisztina Aglaja című filmje az előbbi, az On…..
Az ének iskolája egy olyan műsor, amit néhol nagyon lehet szeretni, máskor meg legszívesebben Gencsapátiig szaladnánk idegességünkben tőle. A Tv2 megint megcsinált egy felemás műsort, amiben a giccs, a cukiság, az őszinte viselkedés és műmájerkedés keveredik másfél órán át,…..
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
PTt 2013.04.15 21:38:07
@nemecsek ernő áruló: Igen tisztában vagyok vele, ettől még mindig úgy gondolom, hogy tiltani kellene a filmek megvagdosását. Külföldön is csinálhatnak baromságot nem? :)
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém" - énekelték 1997 környékén a vidéki diszkókban a félmeztelenül fejen pörgő Hip Hop Boyz-fiúk. Úgy látszik, a másik két taggal ellentétben a kopasz Real Actionnek (civil nevén: Szűcs Zoltán, bár nem rokonom) tényleg szerencséje…..
Zseniális, milyen marhaságokat képes kiizzadni magából a kertévék pr-gépezet, Szilveszter gazdáról, a Szombat esti láz egyik táncos celebjéről például az derült ki, hogy a Dallasból tanult állatot tenyészteni, amiről a legőszintébben reméljük, hogy ordas nagy kamu, egy…..
Az átkos komenizmusnak voltak hátulütői, ne menjünk bele bővebben, de a háromhatvanas kenyérnek is megvolt az ára, csak nem akkor fizettük ki és nem úgy, de nem is ez a mai posztunk témája, hanem az, hogy annak idején, amikor az mtv tízéves volt, akkor a műsort joggal vagy…..
Cseke Katinka és Kökény Attila párosa nyerte a Super Tv2 első nagyszabású saját showműsorát, a Nagy Duettet, miután ők voltak azok, akik nyolc héten át a leginkább el tudták hitetni a nézőkkel, hogy rohadtul élvezik azt, amit csinálnak. A második helyezett Bangó Margit -…..
PTt 2013.04.01 11:39:52
@Tourist From An Other Space: Azt hittem ez csak nekem tűnt fel...
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
Akkora siker volt a köztévé tavalyi dalversenye, amin gondos munkával megkeresték, melyik zenekar tudja legjobban leégetni saját magát és az országot a bakui hepajon (amit nem mellesleg értelmes ország NEM vesz komolyan) hogy idén is nekilátnak. Sőt, olyan nagyszabású versenyt…..