Regisztráció Blogot indítok
Adatok
otletelo

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bagoly mintás ajándékokat főként nők, lányok számára tudjuk ajánlani. Aki szereti ezeket az éjszakai, sötétben is látó, gubbasztó madarakat - netán ő maga is egy bagoly, azoknak remek ajándék motívumként szolgálnak ezek a cuki állatok. Bagoly mintás zokni Baglyos illatos…..
Unod már a fehér porcelánbögrét? Nem csodáljuk! Minden nap használod, ráadásul legtöbbször munka közben - ami legtöbbször nem javít a bögre megítélésén. Léteznek azonban igen kreatív darabok, aminek régen nem látott munkatársak is csodájára járnak. (Ilyenkor nagyon…..
Gyerekeknek ajándékba általában valamilyen játékot szoktak vinni - ez nem is véletlen, a kis lurkók- amikor nem alszanak - játszanak. De mit tegyen az, aki nem játékot akar vinni, mert a célszemély gyereknek már annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni?  Nekik azt ajánljuk,…..
Baba született a családban? Akkor majdnem tuti biztos, hogy a nagyik már mindent megvettek a gyerkőcnek, ami kell és ami nem, azt is. Nehéz dolga van az embernek, ha épp nem ő a nagyi... Azért nem kell kétségbe esni, ha vinni akarunk valami jópofa ajándékot. Mutatunk négy ötletet,…..
A vállalkozó Magyarországon ma már nem az, mint 20 éve. Egyáltalán nem egy könnyű létforma. Nézzünk néhány okot: találni kell egy jól működő és piacképes ötletet rengeteg kitartással, sokszor önfeláldozó munkával be kell vezetni a vállalkozást a piacra sokszor…..
Mint a vírus, úgy terjednek mostanában az érintő képernyős cuccok. Először telefonok, most már tabletek és könyvolvasók... Valószínűleg tavaly télen is szembesültünk vele, hogy ezek sima kesztyűvel nem kezelhetőek. Vannak azonban színes ujjú kesztyűk, amiket valamilyen…..
Miért jó 216 darab mágnes golyó? Mert tényleg rengeteg dolgot ki lehet rakni belőlük. Elég csak beírni youtube keresőbe a "neocube" szócskát és rengeteg videót kapunk. A kezdő lépésektől egészen a profi szintekig. Ha már elegünk van a tévé vagy számítógép előtt…..
Ezt a nyakörvet tulajdonképpen eddig minden gazdi kitörő lelkesedéssel fogadta, aki meglátta a kutya nyakán. Igazából ősszel, télen és tavasszal hasznos, mert munka után hazaérve már sötét van, úgyhogy szinte mindig sötétben kell elmenni kutyát sétáltatni. Így néz…..
A BKV - vagy a tököm tudja, hogy hívják most - évtizedek óta az egyik legnagyobb lenyúlda.Nem tudom elhinni, hogy a saját zsebének (és pártkasszák?) tömésével megbukott Szilágyiné Szalai Eleonóra az első és az utolsó volt a sorban, hogy Hagyó Miklós egyedül ártatlan a…..
otletelo 2013.01.07 17:18:07
@igazi hős: nagy kár, hogy nincs, mert pl telekocsis rendszerrel ki lehet hozni annyiból az utat, mint a BKV, MÁV. az meg tök önköltséges.
egyébként meg ha az utas csak 1/3-át fizeti a költségnek, akkor biza mindenkitől lenyúl a BKV, aki adót fizet, nemde?
otletelo 2013.01.07 16:57:16
@Iza Béla: mit számít a név? a rendszerrel van a baj. közös pénzből mindig lenyúlnak, ahogy tudnak, és tudnak. szinte bármelyik nagyobb európai városban sokkal jobbat kapok ilyen jegyárakért.
más oldalról: azt nem tudod megtenni sok esetben, hogy nem használod, ugyanis monopolhelyzetben van. én szerencsére meg tudom tenni, nem is használom! remélem, hogy minél hamarabb becsődöl és valaki vagy valakik felépít(enek) piaci alapon egy sokkal jobban működő tömegközlekedést, olyat amibe nem kell plusz adófizetői pénzt tolni (és itt szeretnék utalni rá, hogy bár nem használom, fizetek ezért a szarért!).