Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zubby

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát azóta is történt egy s más, de azért érdekes: ..
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság - nézegetve a nemzetközi hírműsorokban látható tibeti képsorokat - jobbnak látta, ha még egyszer felhívják a kínai kormány illetékesét, hogy akkor most ugye bizti tudnak majd szabadon netezni a külföldi újságírók az olimpia alatt. A kínai…..
Hát tessék gratulálok a minden olyan embernek, aki a sztrájkot szervezi.Felvettem a kapcsolatot több jogásszal, és megkértem őket, hogy vizsgálják meg, milyen pereket lehet a LIGA, a VDSZSZ, illetve azok vezetőinek a nyakába varrni. Milyen lehetősége van az embereknek, hogy az…..
zubby 2007.11.26 23:12:42
Bele olvastama kommentekbe (nem kellet volna)

Nem értem a MÁV min sír milyen munkahelyeket akar megőrizni? (Én elkültem volna már az egész bandát kapálni)

Ami ott folyik nem szolgáltatás, PÉCS-Budpaest 3óra 10perc ???? Berlin Cottbus a táv majdnem ugyan az de 50perc!!!

A MÁV - nál halott már valaki arról hgy fentartható fejlődés és versenyképes fejlődés különbségéről,,, vagy egyáltalán fejlődésről ???

Ne menjünk messzire nem tudok Mastercarddal jegyet venni (2007), a telefonos jegy rendelés vicc (24 órával korábban és egy órával korábban átvétel ???? ebbe valaki már bele gondolt) vagononként egy konektor van (csak IC)és arra is félek rákötni a laptopot (leszarom hogy PÉCS-BP 3 óra 10 percde akkor legyen minden ülésre egy rendes konektor !!!) Az internet hozzáférést nem is említem (felárat is hajlandó lennék fizetni!)

Nem sztrájkolni kell itt hanem gondolkodni, fejlődni fejleszteni versenyezni, és megnyerni azt a kurva utast!

Persze hogy nagy a szám mondhatják mások
3 szor ajánlottam fel a MÁV - informatikának szolgáltatásaim ebből 2x konkrét megoldásokkal arra hogy Pl.: az IC 1 osztályon 2MB - os internet elérhetőség legyen!
Azt monták nekik nem kell...!!!

Nem rinyálnikell hogy jaj nyugdíj jaj szárny vonalak.. tessék megoldani hogy vonattal gyorsabb és tényleg kényelmesebb legyen utazni mint autóval (és az alap fapados jegy ne jöjjön ki drágábra mint egy swift fogyasztására számított utiköltséég)

Szerintem a feladat adott én adó fizető emberként szerintem tőlem IS kapjátok a fizetéseteket sőt használom a szolgáltatást is!

TESSÉK DOLGOZNI, mert eddig szerintem nem sikerült!!!!!!
jha és minden MÁV vezér adja le a szolgálati autót és vegye fel a szolgálati bérletet... üljön ő egy szük székben mint a hering 3 óra tíz percet!!!