Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diagno

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TFH vettem húsz deka mákot valahol, amit a célszemély elvitt magával egy olyan országba, ahol nincs a boltban mák, ergo mákdaráló sem az előtérben. Bolti mákdaráló nélkül mit kezdek a mákkal?   Mozsár? Kávédaráló? Diódaráló? Ötletem sincs. (a hétvégén…..
Az előző posztban eloszlattam a kételyeket, hogy őrölt, avagy szemes kávét érdemes-e venni. Ha valaki nem olvasta volna, annak konklúzióként: akinek fontos az élvezeti érték, mindenképpen szemeset vásároljon. Daráló, de milyen?   Az internetnek köszönhetően, ma szinte már semmi sem lehetetlen,…..
Elektropont Felhúztuk a rolót! 2011.11.08 11:00:01
Megnyitottunk! 3 exkluzív Elektropont bemutatóteremmel illetve online műszaki áruházzal várjuk minden vásárlónkat.   Érdemes megnézni akciós kínálatunkat webáruházunkban vagy valamelyik bemutatótermünkben, hiszen biztos megtalálod a legmegfelelőbb műszaki cikket, amire…..
diagno 2017.01.01 13:18:37
Már nem működik az oldal, és nem is lehet vásárolni így azt ajánlom, hogy aki műszaki terméket keress az keresse fel a kavefozo.superwebaruhaz.hu oldalt! Itt legfőképpen kávéfőzőket, darálókat (kávé, mák és dió) lehet megtalálni, de sok kiegészítőt is forgalmaznak (kávékiöntők, szűrők, zárócsavarok). De angol nyelvű könyvek, és gyerekkönyvek is vásárolhatók a webáruházban.
Ez az első bejegyzés, amit azért hozok létre, hogy ezen is túl legyünk. A blog a "gondolkodj globálisan, hirdess lokálisan" elvet vizsgálva foglalja össze szűkebb környezetem, Szeged marketing-, reklám lehetőségeit. Kérdéseket és észrevételeidet a dignoweb@gmail.com címre…..