Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sancoboy

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést " (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden nap hoz valami újat ! " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nincs jó taktika!! szerencséd van nyersz!! nincs szerencséd buksz!" (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
 A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében dől el! Így rakjátok a választott eseményeket!! (Casso)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már és…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Nincs olyan, hogy jobb. Sose leszel jobb, ahogy kevesebb se leszel, soha senkinél"  ( A békés harcos útja c. filmből)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "mindig az jön,amire nem is gondolsz ! " (leon a proli)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "kevesebb meccs,kevesebb esély a hibázásra !!!" (feri0915)..