Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karebomber

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... ne az rakjam meg, amit szeretnék látni, hanem ami lesz. (KandiszNóra)..
karebomber 2019.08.13 16:23:48
@tazzzo: szia talán van megoldás telepítsd fel a Hola VPN programot a play áruházból, ott állítsd be magyarra és utána már tudod nézni. Remélem tudtam segíteni
karebomber 2019.08.13 16:27:55
@tazzzo: hello talán tudok segíteni telepítés fel a telefonra a Hola VPN programot(Google play) ott állítsd be magyarra utána már tudod nézni.
karebomber 2019.08.13 16:28:32
@karebomber: bocs kétszer irtam
Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik,hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii) ..
karebomber 2013.02.15 21:22:48
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: ez marha jo 5/3-at jatszottam es egesz jo all de ha jonne,emiatt a meccs miatt akkor sem fizetnek amig ki mem rakjak 1-szorzora.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "ami nagyobb szerepet játszik, hogy megmeri-e játszani az ember az elgondolását... akarat, bátorság - így teljes ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi! " (Derbi)..