Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weeno

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a rabszolgatörvényhez kapcsolódóan éles ellenzéki tiltakozás folyat az Országgyűlés plenáris ülésén. Az MSZP vezette ellenzéki, több mint 2900 módosító indítványt terjesztett be, hogy ezzel akadályozzák a fideszes szavazóhenger munkáját. Miután a Fidesz úgy alakította, hogy erről a rengeteg…..
Hali!  Az előző, nagysikerű poszt vonalát továbbgondolva fejembe ötlött a gondolat, hogy orvosi vizsgálatok sora, zabigyerekek és szuperhős kosztum nélkül is lehet pénzt keresni. Az agyunkkal!  Na, nézzük meg közelebbről a témát. Mi is az agy? Az agy, az egy ruganyos szerv, ami koordinál mindent,…..
Weeno One Élj a testedből 2017.03.20 13:35:55
Halihó!  Csináltam egy táblázatot, amiben a kiadásaimat és bevételeimet vezetem, illetve kiszámoltam, hogy a kiadásaimat hogyan tudnám minimalizálni, a bevételeimet pedig kimaxolni. Az eredménytől megszédültem.  Tekintettel rá, hogy Lölő nem vállalta az apasági tesztet, körbenéztem, hogy milyen…..
Weeno 2017.03.21 10:24:27
@IamTwo: Jaja, azt én is olvastam. Mindenesetre elég sokszor adtam vért, ott is meg lehetett trollkodni a rendszert, amíg nem kezdték el a központi rendszerükben a figyelmeztetések használatát. :)
Weeno 2017.03.21 13:32:24
@kistorpe: Köszi szépen! Eredetileg a saját szórakoztatásomra kezdtem írni, nem is számítottam rá, hogy rögtön Indexre megy. Jó visszajelzés volt, szóval igyekszem minőségibb tartalmakat készíteni. ;)
Weeno 2017.03.21 09:56:42
@IamTwo: Köszönöm a hozzászólásod! Lehet, hogy kicsit outdated forrásokat olvastam. ;)
AppLand DroidSheep Guard 2013.01.10 20:25:06
Mint azt bizonyára Ti is tudjátok, manapság egyre több hacker próbál nem csupán számítógépeket, hanem bármilyen hálózati eszközt feltörni. Újabban rohamosan terjednek a cookie és session lopó applikációk telefonra, amikkel különböző támadások (Man In The Middle attack/ ARP…..