Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doubravszky György

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..
Doubravszky György 2013.01.08 11:02:30
@Friedman:

1.)Egyszerűbb megcsinálni, mint bizonyítni: ha elindul a webbank, akkor lesz majd valódi verseny, és hirtelen a bankok is rájönnek, hogy a költségcsökkentés területén milyen tartalékaik vannak. Veszteséges bankok? Hmmm. Mindjárt elsírom magam…

2.) Hagyjuk a szakmai bla-blát: a magyarországi bankok évekig a világ legnyereségesebb bankjai között voltak. (És ne felejtsük: a devizahitelesek vesztesége valaki másnak a nyeresége). Ha pedig párbeszédet szeretne, akkor hanyagolja ezt a „remélem érti” stílust.

3.)Soha sehol nem mondtam, hogy „a bankszektor eredendően bűnös, ezért bármilyen teher rájuk nézve jogos”. Ez nyilvánvaló hülyeség, nem tudom honnan vette. „Szemét bankár?” Összetéveszt valakivel? Tőlem távol áll ez a stílus.

4.)A hozzászólásából számomra az derült ki, hogy Ön végtelenül dilettáns az emberi kapcsolatokban, viszont nagyon bizonyítani akar valamit, amit kimondani gyáva.

Azt hiszem így már nem tartozunk egymásnak.
Köszönöm.
Doubravszky György 2013.01.08 11:08:21
@Kuviklacz:

A katonaságnál ilyenkor azt mondtuk, hogy ez nem mikrofon, hogy mindenképpen bele kelljen szólni.

Egyébként ha érdemi kérdések vannak, ezután is örömmel válaszolok.
Doubravszky György 2013.01.08 16:45:22
@Szevasztok:

Köszönöm a visszajelzést, teljesen jogos!
Alig lett pénzügyi biztos az egyik valóságtól elrugaszkodott díszfasz, máris itt az utánpótlás. S mint a valóságsóban, ahol induláskor még elég volt, ha valaki szörpöt gyártott, utána viszont már alap volt a pornós múlt, úgy itt is egy még nagyobb barom töltötte be a…..