Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nymphalis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A nyári programok tervezgetése közepette felvetődött, hogy szervezhetnénk egy kicsit fesztivál-, kicsit tábor-jellegű Reakció-összejövetelt. Ezért hát ez a puhatolózó bejegyzés, hogy érdekelné-e a t. közönséget egy ilyen minifesztivál. Az időpont július egyik…..
Nymphalis 2008.04.22 15:28:57
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..
"Szeretném Veletek megosztani megacuki képeimet. Az elsőn képeken Nyafi cica látható a pár napos Garfielddal, aki azóta szép nagy kandúr lett. A harmadik képen szereplő cirmik anyukája is Nyafi, de őket már elajándékoztuk jó helyekre" - magarázta a képeket a kiscicák…..
Nymphalis 2008.02.07 11:14:07
"A képen Nyivurka vagy Mazsola, a világ kalandora látható. Igazából mindegy, mert a kép készültekor az utolsó szőrszálig egyformák voltak. Jellemileg eléggé eltérőek, Nyivurka iszonyúan lusta. Az utóbbi pár hónapban (hogy a dolgunkat megkönnyítse) Nyivi rettenet módon…..
Ez itt egy egészen kicsike béka, amit a hajtás után megnézhet kinagyítva, egészen közelről is, és aztán szavazhat arról, hogy közelről is cuki-e vagy csak tisztes távolból. A képet Zolinak köszönjük.  ..
Pigor kiszúrta, hogy az Analízis I. a Bookline-on még a 10%-os kedvezménye után is többe kerül, mint ami a bolti ára:Törzsvevője vagyok (voltam?) a Bookline internetes könyváruháznak, de sajnálattal tapasztaltam, hogy ők is csatlakoztak az átverős, vevőt hülyének néző…..
Élénken él még a húsz évvel ezelőtti gyerekkori emlék a debreceni állatkertből: a bejáratnál egy vitrinben egy kitömött oroszlán állt, és egy külön tablóra voltak felrögzítve mindazok a tárgyak, amiket az állatkert lakójának gyomrában talált az állatorvos.…..